Spar 51%
Normalpris 238,00 kr.
Medlemspris 136,00 kr.
Vejl. pris 280,00 kr.
Spar 51%
Normalpris 238,00 kr.
Medlemspris 136,00 kr.
Vejl. pris 280,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Filibabba pusleunderlag

Filibabba producerer det lækreste tilbehør til børn, i en rigtig god kvalitet. Når du skal købe et pusleunderlag fra Filibabba, finder du et pusleunderlag i smukke, rolige og unikke farver, og du finder med garanti et pusleunderlag der passer i farven til en Filibabba pusletaske. Filibabba er på grund af sine flotte designs og enormt gode kvalitet blevet så populære, at det er mange børnefamiliers foretrukne mærke. Filibabba skaber baby og børne interiør i et tidsløst design, som blandt andet de flotte pusleunderlag du finder her på siden. Filibabba pusleunderlag er skabt for at gøre de pressede situationer i hverdagen, nemmere for både dig og din baby. Filibabba skaber med deres produkter, et unikt univers, som alle produkterne er en del af. Dette ses blandt andet fordi produkterne er skabt med kærlighed og en stor respekt for vores omgivelser. Filibabba skaber pusleunderlag, med en stor omtanke for de mennesker, der har været en del af produktionen helt fra start til slut. Et Filibabba pusleunderlag har et meget skandinavisk udtryk, som passer godt til de fleste danske hjem.

Et pusleunderlag dit barn vil elske

De fine pusleunderlag fra Filibabba er produceret i bløde materialer, som dit barn vil elske at ligge på. Filibabba pusleunderlag er godt når der skal skiftes ble uden for hjemmet, så barnet stadig kan ligge trygt og godt på sit pusleunderlag. Et Filibabba pusleunderlag skaber en god og hygiejnisk oplevelse, når bleen skal skiftes når i er på tur. Pusleunderlaget fra Filibabba har de fineste og roligste farver, som vil være med til at give dit barn ro under puslesituationen. Når små børn er med på tur, har de ofte nemt ved at blive overstimuleret og derfor er det en god idé at vælge et pusleunderlag i rolige farver, som kan skabe ro hos barnet, så pusle oplevelsen uden for hjemmet bliver god for barnet og mindre stressende for dig. Med en god pusle oplevelse uden for hjemmet, kan i nemmere nyde resten af jeres tur. Derfor er det en god idé med de lækre og flotte pusleunderlag fra Filibabba.

Det praktiske pusleunderlag

Et pusleunderlag fra Filibabba er enormt praktisk, særligt når man har en lille der skal med på tur. Filibabba pusleunderlag kan rulles sammen, så det ikke fylder ret meget i pusletasken, og du kan derfor nemt have det med dig omkring altid. Samtidig har pusleunderlaget en god størrelse når det er rullet ud, så du kan bruge det i lang tid. Pusleunderlaget måler hele 70 cm i længden, hvilket gør at du kan bruge dette pusleunderlag fra barnet er nyfødt og helt op til barnet ikke bruger ble mere. Et Filibabba pusleunderlag har en smart funktion, hvor der er et aftageligt underlag der kan knappes af, så du slipper for at vaske hele pusleunderlaget, hvis uheldet skulle være ude.

Det miljøvenlige pusleunderlag

Pusleunderlaget er produceret i 100% økologiske materialer, så du trygt kan lægge dit barn på underlaget, uden du skal bekymre dig for sundhedsskadelige stoffer. Underlaget er 100% fri for ftalater, og du skal derfor ikke være bange for skadelig kemi. Et Filibabba pusleunderlag er GOTS-certificeret, hvilket betyder at det er produceret i materialer, der er gode for miljøet. Samtidig sikrer det at produktionen af pusleunderlaget har været både bæredygtig og miljøvenlig, med en stor omtanke for gode vilkår for de mennesker, der har været med under produktionen.

Sommerens mest solgte