En Filibabba pusletaske er enormt smart, fordi den både kan bruges som pusletaske, og senere hen som Mommy Bag. Filibabba pusletaske findes i mange varianter, og så er den rummelig, uden den bliver for stor. Filibabba pusletaske har både to små hanke og en lang strop, så den kan bæres på forskellige måder, eller hænge på barnevognen.
Spar 35%
Normalpris 813,00 kr.
Medlemspris 425,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 624,00 kr.
Medlemspris 326,00 kr.
Vejl. pris 499,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 686,00 kr.
Medlemspris 378,00 kr.
Vejl. pris 549,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 686,00 kr.
Medlemspris 378,00 kr.
Vejl. pris 549,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 686,00 kr.
Medlemspris 378,00 kr.
Vejl. pris 549,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 600,00 kr.
Medlemspris 332,00 kr.
Vejl. pris 480,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 625,00 kr.
Medlemspris 327,00 kr.
Vejl. pris 500,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Filibabba pusletaske

Når Filibabba skaber produkter, er det i den lækreste kvalitet og de fineste designs. Dette ses særligt i de flotte pusletasker fra Filibabba, som er skabt i et eksklusivt og unikt design. Pusletasker fra Filibabba kommer i flere varianter og i unikke farver, så du med garanti kan finde en pusletaske, som andre forældre bliver misundelige på.

En pusletaske er nærmest uundværlig når du har et lille barn, den gør hverdagen nemmere og mere overskuelig, særligt hvis i skal på tur. Filibabba skaber produkter, som er både økologiske og bæredygtige, og dette gælder også deres pusletasker. En pusletaske fra Filibabba er skabt i et tidsløst og meget unikt design, så den ikke nødvendigvis behøver at skiftes ud til det næste barn.

Du kan med god samvittighed bruge din Filibabba pusletaske, den er nemlig skabt med stor omtanke for både miljøet, samt de personer, der er med til at producere den.


Filibabba pusletaske er fyldt med funktioner

En pusletaske fra Filibabba er først og fremmest en god pusletaske, men den kan også bruges som en god weekendtaske til både mor og barn. En Filibabba pusletaske er rummelig, og der er derfor plads til rigtig mange ting i den. Pusletaskerne fra Filibabba har mange rum indeni, så du nemt kan holde styr på alle puslesagerne til dit barn. De mange rum inde i pusletasken gør det muligt for dig, at organisere din Filibabba pusletaske, så i altid har alt hvad i skal bruge lige ved hånden.

Rummene inde i en Filibabba pusletaske har en elastik i kanten, så de ting du opbevarer i lommerne bliver på sin plads. Nogle af de populære Filibabba pusletasker har lommer udvendigt, så du nemt kan opbevare både telefon, nøgler og pung, uden du skal lede hele pusletasken igennem for at finde det.

Til en Filibabba pusletaske medfølger der en lang rem der kan sættes på, så pusletasken kan hænge over skulderen, eller nemt kan hænges på barnevognen. Pusletasken har i forvejen to stropper, så den kan bæres i hånden. En pusletaske fra Filibabba har en god størrelse, så du kan opbevare alt hvad du skal bruge i samme taske.

Filibabba pusletaske er en pusletaske med stil

Når du køber en Filibabba pusletaske, er du sikker på at få en pusletaske i en rigtig god stil. Pusletaskerne er produceret i blandt andet quilted stof, som giver et enormt eksklusivt udtryk. Der findes også Filibabba pusletasker i det fineste fløjlsstof, som giver et blødt og lækkert udtryk som passer til tidens trends.

De flotte pusletasker fra Filibabba er skabt i de fineste farver, som er inspireret af den nordiske historie, derfor kan du være sikker på at din Filibabba pusletaske ikke går af mode. På den måde kan du bruge din pusletaske i mange år, hvilket både er godt for økonomien og miljøet.

Pusletasker fra Filibabba kommer i varme og rolige farver, som passer perfekt til den moderne nordiske stil, som mange danske familier er glade for.


God samvittighed med din pusletaske

Med en Filibabba pusletaske, får du en pusletaske du kan bruge med god samvittighed. Pusletasken fra Filibabba er skabt i GOTS-certificerede materialer, som sikrer en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Pusletaske fra Filibabba er skabt i 100% økologiske materialer, så du er sikker på, at din pusletaske er skabt med gode intentioner. Du kan derfor forvente, at din Filibabba pusletaske kommer i den lækreste kvalitet.

Det skal du overveje når du køber en pusletaske

Når du skal vælge en pusletaske, så er der flere ting du skal overveje. Du skal først og fremmest tænke over, om pusletasken skal kunne bæres af både mor og far. Hvis den skal det, så hjælper det ikke meget at vælge en feminin pusletaske, for så er chancen for at far vil gå med den ret lille.

Hos Filibabba finder du et bredt udvalg af pusletasker, som alle sammen passer perfekt både til mor og far. Filibabba pusletaske er stilren og holdt i et roligt og eksklusivt udtryk, som både mor og far vil nyde at gå rundt med.

Dernæst skal du overveje, hvordan pusletasken skal kunne bæres. De fleste børnefamilier har glæde af pusletaske, der som en Filibabba pusletaske, både har stropper og en lang rem. Denne form for pusletaske giver nemlig både mulighed for at tage den i hånden, over skulderen eller at hænge pusletasken på barnevognen.


Ting du altid bør have i din Filibabba pusletaske

Der er rigtig mange ting, man altid bør have i en pusletaske, men det vigtigste er dog først og fremmest bleer, for det er jo i bund og grund derfor man har en pusletaske med. Dernæst er klude eller vådservietter praktiske at have med, så du altid kan holde din baby ren.

Det er også en rigtig god idé at have stofbleer og et pusleunderlag med, så du har mulighed for at skifte dit barn lige meget hvor i befinder jer. Sidst er et sæt skiftetøj eller to aldrig af vejen, hvis uheldet nu skulle være ude.


En økologisk og praktisk pusletaske

Filibabba pusletaske er blevet en af børnefamiliernes klare favoritter, og det er altså slet ikke uden grund. En Filibabba pusletaske er fremstillet i 100% økologisk bomuld, og består udelukkende af gode og holdbare materialer.

Samtidig er en Filibabba pusletaske praktisk designet, fordi pusletasken kan bæres på forskellige måder. Samtidig har en Filibabba pusletaske mange praktiske rum, samt et stort rum, som gør det nemt for dig at holde pusletasken organiseret. 

Udvalgte lige nu