Et af de mest populære produkter fra Filibabba er et Filibabba legetæppe, som kan bruges de første mange år af barnets liv. Filibabba legetæppe er fantastisk at have under aktivitetsstativet, som legetæppe på gulvet, underlag i kravlegården eller som en madras under sengehimlen, mulighederne er mange med et Filibabba legetæppe i økologisk bomuld!
Spar 40%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 388,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 33%
Normalpris 1.499,00 kr.
Medlemspris 799,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Spar 29%
Normalpris 1.499,00 kr.
Medlemspris 846,00 kr.
Vejl. pris 1.199,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 388,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 388,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 388,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 388,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 25%
Normalpris 1.188,00 kr.
Medlemspris 713,00 kr.
Vejl. pris 950,00 kr.
Spar 25%
Normalpris 1.188,00 kr.
Medlemspris 713,00 kr.
Vejl. pris 950,00 kr.
Viser 1 ud 9 af 9 (1 sider)

Filibabba legetæppe

Når Filibabba skaber produkter, er de skabt på baggrund af egne erfaringer og den daglige inspiration. Filibabba skaber deres produkter med kærlighed og den yderste respekt for deres omgivelser og de mennesker, som er en del af produktionen.

Filibabba ønsker at værne om både børn og miljø, og derfor producerer de udelukkende økologiske og bæredygtige produkter. Filibabba legetæppe er skabt i et roligt og tidsløst design, med unikke detaljer, som vil inspirere både store og små børn til leg.

Et GOTS-certificeret legetæppe

Legetæppet fra Filibabba er produceret i GOTS-certificerede materialer, som betyder at hele kæden fra høst til det færdige produkt er miljømæssig og social ansvarlig. Filibabba skaber produkter i et holdbart design, så det kan holde til at blive brugt.På den måde værner Filibabba også om miljøet med dette legetæppe, fordi det ikke er nødvendigt at udskifte legetæppet ofte. Med et Filibabba legetæppe kan du være helt sikker på, at dit barn ikke bliver udsat for sundhedsskadelig kemi, når barnet ligger på sit legetæppe fra Filibabba.

Mange flotte farver

De unikke legetæpper fra Filibabba er skabt med et eksklusivt udtryk, med det quiltede stof. Samtidig kommer legetæpperne i et væld af flotte farver, som alle er inspirerede af den nordiske historie. Et Filibabba legetæppe passer perfekt ind i de fleste moderne danske hjem, fordi de har et roligt udtryk i flotte farver, som følger tidens trends.

På de flotte legetæpper fra Filibabba kan man tydeligt se, at de ønsker at designe både tidsløse, men også miljøvenlige produkter. Legetæpperne fra Filibabba er skabt med et betræk af 100% økologisk bomuld, og et kraftigt fyld af skum og vat, så barnet har et blødt underlag til leg.De flotte farver og det unikke design gør, at du sagtens kan have et Filibabba legetæppe liggende fremme, så dit barn altid har et underlag til leg.

Legetæppet til sjov og leg

Et Filibabba legetæppe er skabt som underlag, til alverdens sjov og leg. Legetæppet er perfekt, når din baby skal ligge og sanse omverdenen med et aktivitetsstativ. Med et Filibabba legetæppe sørger du for, at kulden fra gulvet ikke trækker op til dit barn, mens han eller hun ligger og udforsker verden. 

Legetæppet er skabt til at blive brugt, og du kan derfor nemt tage betrækket af, og komme det i vaskemaskinen ved 30 grader. Du kan også tørre legetæppet af med en klud, så du skal ikke være bange for at lade dit barn bruge legetæppet til lidt af hvert.


Filibabba legetæppe baby

Et legetæppe er en af de bedste ting, du kan købe til din baby. Et legetæppe kan nemlig bruges til rigtig mange forskellige ting, når man har en lille baby i familien. Når du vælger et Filibabba legetæppe til din baby, får du et legetæppe i 100% økologisk bomuld, så dit lille barns hud ikke generes.

Et Filibabba legetæppe er rigtig godt til de helt små børn, fordi det både kan bruges på gulvet, i kravlegården, i sansegyngen eller hvor dit behov er for at bruge et legetæppe til baby.

Filibabba legetæppe skum

I et Filibabba legetæppe er der et tykt lag af skum, som gør at legetæppet vil virke tykkere, end et almindeligt tæppe gør. Derfor vil et Filibabba legetæppe også være med til at give dit barn en bedre komfort, når barnet skal lege på sit legetæppe.

Et legetæppe med skum giver dit barn den optimale sikkerhed, særligt når din baby skal træne sin nakke, fordi skummet i legetæppet vil tage godt fra hvis barnet skulle miste balancen. 

Udvalgte lige nu