Petit Monkey Drikkedunk med sugerør, grøn glimmer, 300 ml.

SPAR 39%
79,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 130,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

162,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Petit Monkey
Varenummer: PETI3587
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Drikkedunk, grøn glimmer

Denne fine drikkedunk fra Petit Monkey er helt sikkert et produkt vi elsker her hos Little Happy. Petit Monkey er et brand, vi er stolte af at kunne præsentere. Brandet stammer fra Holland, og det er her alle deres produkter til børn skabes. Hos Petit Monkey er der fokus på at få den farverige verden, som børn er vilde med, ud gennem produkterne, så farverne bliver del af hverdagen.

Specifikationer:

- Kan indeholde 300 ml.
- Farve: grøn
- OBS: kan ikke tåle opvaskemaskine
- Medfølger ekstra sugerør

Nem at have med sig rundt omkring

Denne drikkedunk er perfekt for dit barn at have med sig. Ved, at den er udstyret med sugerør vil det gøre dét at drikke vand meget sjovere for dit barn, og på den måde vil barnet have mere lyst til at få drukket vand i løbet af dagen.

I løbet af en dag skal børn helst drikke 1-1,5 liter vand om dagen, og med denne drikkedunk bliver barnet hjulpet godt på vej. Idet, at det er med sugerør vil barnet få en tendens til hele tiden at ville have lyst til at drikke vand. Hvis drikkedunken er i nærheden vil det virke naturligt for barnet at ville drikke af den.

Et glædeligt element i hverdagen

Denne fine drikkedunk er designet med flot glimmer rundt i siderne så barnet vil kunne ryste drikkedunken og se den glitrende glimmer flyve rundt. Den flotte grønne farve vil bringe glæde og følelsen af sommerdage ind i barnets hverdag, og på den måde have en positiv virkning.

Denne drikkedunk er ikke blandt de største, og dette gør altså, at den er nemt at have med sig rundt omkring. Barnet kan nemt også have denne drikkedunk med i tasken, og på den måde have nem tilgang til den hele tiden. Denne drikkedunk vil helt sikkert blive et hit hos barnet!

Lignende produkter
Image
Image