95,00 kr.
Medlemspris
149,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 119,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Camelbak
Varenummer: CACA8787
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

CamelBak Eddy+ Kids - Drikkeflaske - 0,4 liter

Camelbak Eddy+ Kids vandflasken er den perfekte hydreringsløsning til dine små. Det er lige den rigtige størrelse til små hænder. Hætten er lavet af BPA-fri polypropylen og har CamelBak Big Bite™-ventilen til børn, som er lavet af medicinsk silikone.

Vandflasken er lavet af Echo™ materiale, som ikke kun er let og holdbart, men også lugt- og pletafvisende, hvilket gør den nem at holde ren. Flaskens design til at vende, bide og drikke giver mulighed for nem og hurtig hydrering, mens den lækagesikre funktion sikrer, at der ikke er spild eller utætheder, når låget er lukket.

Det komfortable håndtag gør det nemt for børn at bære deres vandflaske, uanset hvor de går, uanset om de skal i skole eller leger udenfor. Camelbak Eddy+ Kids vandflasken er også 100 % BPA, BPS og BPF fri, hvilket sikrer, at dit barns sundhed og sikkerhed aldrig kompromitteres. Tåler opvaskemaskine til problemfri rengøring.

Samlet set er Camelbak Eddy+ Kids vandflaske et godt valg for forældre, der ønsker en sikker, holdbar og brugervenlig vandflaske til deres børn.

Specifikationer:
- Kapacitet: 0,4 liter
- Mål: 7,9 x 11 x 18 cm
- Hættemateriale: BPA-fri polypropylen. CamelBak Big Bite ™ ventil til børn er lavet af medicinsk silikone
- Materiale: Echo™.

Lignende produkter
Image
Image