165,00 kr.
Medlemspris
375,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 300,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Forever Music
Varenummer: TRFO5430
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Trådløs Mikrofon, Guld

Denne fine, trådløse mikrofon er fra Forever Music, og giver dit barn rig mulighed for at han/hun kan synge alle sine yndlingssange! Forever Music er et brand, der producerer de lækreste produkter til den lille, som elsker musik. Med Denne mikrofon fra Forever Music kan dit barn udleve sin drøm om at være popstjerne til enhver tid.

Specifikationer

- Battery operating time: up to 6 hours
- Charging time: up to 2 hours
- Bluetooth 4.0 frequency response 100 – 10 000 HZ
- Battery capacity: 1000 MAH
- Input voltage: 5V
- Battery type: built-in LI-ION
- Reverb mode: adjustable
- Speaker impedance: 4Ω
- Pressure acoustic: 115 DB 1 KHZ THD
- Insert microphone, MICRO-USB cable, case, AUX cable

Sjovt legetøj til hele familien

Nu kan dit barn lade festen begynde! Denne mikrofon vil være det ultimative legetøj til enhver dag på ugen. Barnets venner vil helt sikkert også elske at komme på besøg og så kan børnene skiftes til at synge i mikrofonen. Men mikrofonen er ikke kun til brug af af børnene - nej hele familien vil få glæde af den!

Mikrofonen kan hurtigt blive et sjovt element når det er voksen-aften og der skal holdes karaoke-aften. Så kan i holde konkurrencer om hvem der er bedst til at synge, og det samme kan børnene. Til børnefødselsdag er den også et fantastisk legetøj. Her har børnene et sjovt legetøj som kan bruges igen og igen.

Flot guld farve

Guld er en farve der betragtes som en meget opløftende og positiv farve. på den måde vil mikrofonen virker motiverende for barnet. Dermed sikrer man, at mikrofonen vil blive brugt. Farven vil også se godt ud på børneværelset, og vil helt sikkert stå ud så man bemærker den når man træder ind på værelset.

Farven minder os også om kendte mennesker, da vi forbinder guld med dem, og dette vil helt sikkert også have en positiv virkning på barnet når mikrofonen skal bruges.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image