Misioo Boldbassin, firkantet, light grey, 80x80x30x4cm

SPAR 43%
511,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 899,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.124,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Misioo
Varenummer: MIMI6727
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Misioo Boldbassin, Firkantet - Light Grey (80x80x30x4 cm)

Hos det franske mærke Misioo bliver der skabt produkter til børn, hvor fokuset ligger på at produktet skal være i et legende design, en stadig med træk fra det æstetiske, så det bliver stilrene designs til dit hjem. Hos Little Happy kan du finde et bredt udvalg af Misioo’s produkter, blandt andet deres boldbassin, som du kan finde i lige den farve, størrelse og form som du ønsker til dit hjem.

Specifikationer

- Mål: 80 x 80 x 30 x 4 cm
- Farve: Light Grey
- Bolde: Uden Bolde

Boldbassin der skaber aktivitet gennem leg

Med dette boldbassin får dit barn mange timers sjov og leg, hvor der vil blive bevæget sig fysisk og på den måde skabt aktivitet gennem leg. Boldbassinet er skabt i blødt og let materiale så det nemt kan rykkes rundt på, og så kan bassinet altså placeres i stuen, hvor mor og far kan se på barnet lege i bassinet henne fra sofaen af.

Hos Misioo skabes der kun produkter til børn, og på den måder bliver du altså sikret i, at det du køber både lever op til EC standards, EN 1176, produkterne er OEKO TEX og BPA fri. Dermed kan du altså trygt lade dit barn tumle rundt blandt bolde i dette boldbassin fra Misioo.

Her er der plads til flere børn

Med et firkantet boldbassin giver du også dit barn mulighed for, at have venner eller familiemedlemmer med ned og lege. Et firkantet boldbassin er dermed også ideelt hvis du har flere børn, så de alle kan være i samtidigt, og på den måde lege med hinanden og få skabt bedre relationer.

Dette boldbassin er i den skønneste lysegrå farve. Farven er en meget neutral farve som ikke vil kræve den store opmærksomhed på et børneværelse, og på den måde vil det være let at få det til at passe ind sammen med de andre møbler, farver og elementer der findes i rummet.

Du skal være opmærksom på, at dette produkt er på , og derfor kan levering være op til 10 hverdage. Indeholder din ordre ét eller flere produkter vil hele ordren først blive afsendt, når alle produkter er her.

Lignende produkter
Image
Image