bObles Fisk, blå, lille

SPAR 20%
359,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 449,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

561,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bobles
Varenummer: BOBO6460
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

bObles fisk, lille, blå

Hos bObles vægtes det, at børnene udvikler sig gennem leg. Der understøttes bevægeglæde, leg og motorisk udvikling. Dette sker med multifunktionelle tumlemøbler der er i enkle og kvalitetsbevidste design. Og denne fisk afspejler dette.

Specifikationer

Mål: D: 30 x H: 12 cm
Materiale: 100% EVA-skum
Farve: blå

Sjov leg og praktisk udstyr

Denne fisk er ikke kun til sjov og ballade - nej, den kan skam også bruges til forskellige praktiske ting.

Denne fisk kan bruges som den første stol til den lille, og efterfølgende være en skammel når den lille skal nå nye højder. Men samtidig giver denne fisk også et hav af motoriske legemuligheder. Når der skal leges, kan denne fisk trilles rundt i stuen, eller den lille kan prøve at lægge sig på fisken når den er på højkant, og holde balancen.

Den lille har i den første tid svært ved at fange bolde, men dette problem vil barnet ikke have med denne fisk - den er nemlig let at fange, og den skønneste legekammerat i barselstiden.

Fisken er let at transportere grundet det lette EVA-skum, og dermed vil den lille elske den frihed der medfølger med fisken. Da overfladen er skridsikker, gør den det let for den lille at komme på toilettet, uden fare for at falde.

Stilren leg

Denne fisk er i et enkelt og flot design der vil se godt ud i ethvert rum i hjemmet. Det ikoniske design vil være en fin udsmykning på badeværelset, der vil få den lille til at grine. Men den passer også i andre rum i hjemmet, da den er i et enkelt og roligt design. Den er i samme farve hele vejen rundt, hvilket hjælper med nemt at kunne få den til at kunne passe ind i forskellige rum.

Farven blå er en livlig og flot farve. Den symboliserer styrke og loyalitet, og har en beroligende virkning på ens psyke, der gør den vil passe godt ind i et børneværelse. Den lille vil symboliserer farven med himlen og havet, og på den måde blive mindet om verden udenfor.

: Du skal være opmærksom på, at dette produkt er på , og derfor kan levering være op til 14 dage. Indeholder din ordre ét eller flere produkter, vil hele ordren først blive afsendt, når alle produkterne er her.

Lignende produkter
Image
Image