BIBS Boheme sutter, Sage/Cloud, Str. 1, 2 stk.

SPAR 37%
57,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 90,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

113,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke BIBS sutter
Varenummer: BIBI7277
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Bibs sutter 2 pk. - Boheme sage/cloud str 1.

BIBS sutter er kendt for deres gode sutter som er holdbare og lavet i høj kvalitet. BIBS nye serie Boheme tilbyder sutter i både et flot design, høj kvalitet og uden farlige kemikalier. Et fokuspunkt du kan finde hos BIBS sutter er at skabe en så bæredyglig produktion som muligt på deres fabrikker. BIBS ønsker at skåne miljøet så meget som muligt for at skabe en god verden vores børn kan vokse op i.

Specifikationer:

- BIBS sutter er produceret i naturgummi, og eftersom det er et naturligt materiale, kan der komme farve variationer i niplen.
- Indeholder: 2 sutter i farven sage og cloud
- Rundnipple
- Anbefalet af danske jordemødre
- Suttens skjold er lavet af et 100% fødevaregodkendt materiale
- Designet og produceret i Danmark/EU

Hvorfor vælge BIBS sutter til barnet?

Hvis du ønsker at give din baby sutter, som er lavet i god kvalitet og uden farlige kemikalier i, så er det BIBS sutter, du skal tage et kig på. BIBS er kendt for at lave sutter, som kommer i et flot men hold- og brugbart design.

BIBS ønsker også at lave en så bæredygtig produktion, som muligt for at sikre den verden vores børn skal vokse op i. BIBS nye serie sutter er kaldet Boheme og blev hurtigt et hit.

Sutterne er designet med en rundt nipple, som skaber en lignende tunge placering og sutteteknik, som barnet bruger, når han/hun bliver ammet. Den nye serie, kaldet Boheme, er anbefalet af danske jordemødre, hvilket er endnu en god grund til at prøve sutten.

Sutter i flotte farver

Udover Boheme sutternes hold- og brugbare design, har sutterne også et fint design, som kommer i flere forskellige farver. BIBS sutter 2 pk. med farverne sage og cloud, er to meget naturlige farver nemlig en mat grøn og blå sut. Især i farverne sage og cloud er det meget tydeligt at BIBS sutter får meget inspiration fra naturen. 

Lignende produkter
Image
Image