Bon Dep Kknekki hårelastik, Sort/Beige glimmer, 4 stk.

SPAR 30%
70,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 100,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

125,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Kknekki
Varenummer: KKKK7345
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Bon Dep Kknekki hårelastik - Sort/Beige glimmer (4-pak)

Hårelastikker vil falde i smagen blandt ethvert barn. Forældrenes lille guldklump vil elske elastikkerne, som sørger for at holde håret oppe, selv det tunge hår. Elastikkerne er ekstremt holdbare og går ikke let i stykker, som de almene elastikker ofte gør. Elastikkerne er behagelige at have i håret, og lette at få ud igen. Derfor er disse elastikker ideelle til de mindste, samt voksne.

Specifikationer:

- Materiale : Stof, elastikker, plastik
- Antal: 4 stk
- Farver: Farver : Black beige glitter stripe, Black, Beige-beige glitter og Charcoal.

Hårelastikker der holder håret godt

Ønsker du hårelastikker, der holder dit hår perfekt, enten til voksne eller til børn? Så vil disse hårelastikker være perfekte. Hårelastikkerne holder håret godt, selv det tunge og tykke hår, som ofte kan være svært at holde oppe i længere tid.

Hårelastikkerne er ekstremt praktiske, samtidigt med at de er behagelige at bruge. Hårelastikkerne har det flotteste look, der vil falde i smagen blandt enhver, selv den kræsne person. Elastikkerne har et flot design, der gør det til en realitet at de let kan tages på hånden, når de ikke er i brug og dermed bruges, som et fint armbånd. Dette vil resultere i den flotteste detalje til outfittet.

Hårelastikker der kan bruges til alle anledninger

Hårelastikkerne kan bruges til alle anledninger, både til børn og voksne. Hårelastikkerne kan bruges til både festlige anledninger, eller blot hverdage på arbejde, i skole eller i børnehave. Hårelastikkerne har et glimter design, der vil fange blikket blandt enhver, samtiidgt med at sørge for at pifte outfittet op.

Disse hårelastikker vil med sikkerhed være den ideelle gave til både store og små. Hårelastikkerne vil aldrig gå af mode, samtidigt med at de er praktiske og derfor er et must have.

Lignende produkter
Image
Image