Moulin Roty Aktivitetsstativ, natur

SPAR 45%
248,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 450,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

563,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Moulin Roty
Varenummer: ROMO1820
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aktivitetsstativ fra Moulin Roty i natur. Det perfekte aktivitetsstativ til baby

Når du bliver forældre til en lille, så vil du uden tvivl gerne finde det legetøj, der er bedst for dit barn. Legetøjet skal altid gerne passe til barnets udviklingsniveau, og det skal også passe til barnets alder. Et aktivitetsstativ er et super praktisk tilbehør, til de helt små børn. Aktivitetsstativet vil både stimulere ikke kun dit barns sanser, de motoriske færdigheder udvikles også i takt med barnets interesse for at lære nye ting. 


Spørgsmålet falder tit på, hvornår dit barn vil have størst glæde af et aktivitetsstativ, og det vil ofte variere. Når dit barn er omkring de 8-10 uger, vil det stille og roligt begynde at være mere bevidst omkring sine omgivelser, og her vil det være fornuftigt at præsentere det lille barn for et aktivitetsstativ til babyer for første gang. Dit barn vil med dette aktivitetsstativ i natur fra Moulin Roty få udvidet sine indtryk, ved at fokusere på alt det fine legetøj, du kan købe og hænge på. 


Det smarte ved aktivitetsstativet fra Moulin Roty er, at det kommer uden legetøj, i diskrete naturlige farver, på den måde kan du selv vælge legetøjet og nemt varierer det, så dit barn hele tiden får udvidet sine indtryk. Samtidig med at aktivitetsstativet ikke fylder for meget i forbindelse med dit barns indtryk. Det er en fordel, når dit barn kun er 8-10 uger, ikke at hænge for meget legetøj på aktivitetsstativet, fordi barnet nemt kan bliver overstimuleret. Barnet er kun lige ved at lære at være bevidst omkring sine omgivelser, der vil derfor hele tiden være mange indtryk for det lille barn. 


Det anbefales at du kun benytter aktivitetsstativet i kortere tidsintervaller, samtidig med at du holder øje med dit barns signaler. Det kan for eksempel være, når barnet begynder at dreje hovedet væk fra aktivitetsstativet, eller hvis dit barn begynder at ligge meget uroligt. Du kan tilføje mere og mere legetøj, i takt med at dit barns syn vil udvikle sig, så både farver og former er interessante og virker mere klare for barnet. Med et aktivitetsstativ i træ kan du altid tilføje mere legetøj, i takt med at dit barn udvikler sig. 


Senere hen vil dit barn begynde at gribe ud efter legetøjet, her kan du med fordel tilføje noget legetøj, der hænger lidt længere nede, så kan dit barn få udviklet sine sanser ved at røre ved de forskellige ting. Barnet vil ofte begynde at gribe ud efter legetøjet på aktivitetsstativet, når barnet nærmer sig de 3-6 måneder. Disse bevægelser styrker ikke kun dit barns kropskontrol, men også den motoriske udvikling og barnets koordination af kroppen. Dit barn vil også i denne alder, kunne ligge i længere tid og kigge på sit Moulin Roty aktivitetsstativ. 


Når dit barn bliver omkring 7-8 måneder, er det ikke sikkert, at dit barn længere gider at ligge og kigge på aktivitetsstativet til babyer. Der vil dit barn hellere lave noget aktivt, og udforske resten af hjemmet. 


Dit barn vil altså have mest glæde af sit aktivitetsstativ, når barnet er mellem 2-7 måneder. Det kan dog altid variere, fordi børn udvikler sig forskelligt, og i meget forskellige tempi. Derfor kan du sagtens opleve, at dit barn kan have glæde af aktivitetsstativet i længere tid, men du kan også opleve, at dit barn har glæde af det i kortere tid, men sådan er det jo som oftest med børn. 


Med dette Moulin Roty aktivitetsstativ i natur, er du sikret kvalitet. Aktivitetsstativet er lavet i træ, som er både enormt holdbart og virkelig slidstærkt. Aktivitetsstativet fra Moulin Roty kan derfor nemt gå i arv i generationer, så kan der altid følge en sjov historie og lidt nostalgi med, når der kommer nye småfolk til familien. Moulin Roty aktivitetsstativ til babyer, er lavet i behandlet bøgetræ og her ses det i den smukke natur farve, som passer ind i ethvert nordisk hjem. 


Aktivitetsstativet måler 50x60 cm, og kan derfor benyttes længe.

Lignende produkter
Image
Image