59,00 kr.
Medlemspris
111,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 89,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Gurli Gris legetøj
Varenummer: MAGU3202
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Gurli Gris Puslespil, 2 i 1

Med dette hyggelige Gurli Gris puslespil kan du øve dit barn i at få finmotorikken på plads, ved at lægge disse puslespil. Puslespillene er på 25 brikker, så dit barn sagten kan lægge dem selv. Børn fra 3 år og op må lægge disse puslespil.

Disse puslespil er lige noget for en ægte Gurli Gris elsker, som kan lide at lave noget der kræver lidt tid.Det at lægge puslespil med sit barn er også kvalitetstid, man får hygget sig og lært noget på samme tid.

Specifikationer:

- 25 brikker
- 2 i 1
- Fra 3 år

Få finmotorikken på plads

Med Gurli Gris puslespillene kan du hjælpe dit barn med at få en god motorik. Disse puslespil er på 25 brikker, så der er lidt udfordring for dit barn. Han eller hun skal dog være 3 år før de må lægge puslespillene.

Puslespillene er også med til at underholde dit barn i lang tid, da det både er interessant og sjovt at lægge puslespil med Gurli Gris på.

Til Gurli Gris elskerne

Disse puslespil med Gurli Gris er perfekte til dem som elsker Gurli Gris. De to puslespil er kun med Gurli Gris og hendes venner og familie, så en ægte Gurli Gris fan ville have super nemt ved puslespillene.

Det ene puslespil er med Gurli Gris og hendes familie, som er henne og smage på ost. Det underholder også barnet, da det at lægge puslespillet kræver motorik, men også det at kigge på selve billedet der kommer i sidste ende.

Det andet puslespil er også med Gurli Gris, men sammen med hendes venner. De sidder og får en kop te, og hygger total meget. Det her puslespil lærer også dit barn at man kan være sammen med sine venner og have det virkelig sjovt.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image