379,00 kr.
Medlemspris
811,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 649,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2041
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Sengehimmel, Dusty Rose

Der er ikke mange børneværelser for tiden, hvor der ikke hænger en Filibabba sengehimmel. De har taget børnefamilierne med storm, med deres lækre materiale og flotte udseende. Filibabba sengehimmel findes i rigtig mange skønne farver, men Filibabba Sengehimmel Dusty Rose er nu den mest populære til pigeværelset.

Filibabba Sengehimmel Dusty Rose har et simpelt design og en rolig farve, og derfor er den nem at få til at passe ind på børneværelset. Denne sengehimmel giver ro til børneværelset, fordi den ikke vil lave for meget larm i indretningen. En Filibabba Sengehimmel Dusty Rose vil være med til at give dit barn ro, så barnet kan få en god nattesøvn.

Specifikationer:

Farve: Dusty Rose
- Mål:  248x52x1 cm
- Materiale: 100% økologisk bomuld, metal ring og træperle


Få en rolig nat med dit barn

Med Filibabba Sengehimmel i Dusty Rose vil du let kunne give dit barn en god og rolig nattesøvn, fordi den giver så meget ro omkring børnesengen. Samtidig kan Filibabba Sengehimmel Dusty Rose både bruges som sengehimmel til juniorseng og sengehimmel til tremmeseng. En Filibabba Sengehimmel Dusty Rose kan derfor følge dit barn i mange år.

Filibabba Sengehimmel Dusty Rose kan hjælpe med at lukke omverdenen ude, så dit barn kan få en dejlig uforstyrret søvn. Børn udvikler sig mest når de sover, og derfor er det altså nødvendigt at dit barn får en god nattesøvn.

Få dit barn til at falde i søvn

Filibabba Sengehimmel i Dusty Rose lukker lys og lyde ude, så dit barn får nemmere ved at finde ro, fordi der både er mørkt og roligt i sengen. På den måde bliver det meget lettere for dit barn at falde i søvn, der er nemlig ikke så mange forstyrrelser som der ellers kunne være.

En Filibabba Sengehimmel Dusty Rose er god, hvis du ønsker at lave en hule omkring barnets seng. En hule gør ofte, at barnet føler sig mere tryg i sin seng. Når barnet har en hule omkring sengen vil det nemlig minde barnet om dengang, barnet lå inde i sin mors mave og var varm og tryg. På den måde hjælper du dit barn ind i en tryg og god nattesøvn. 

Et hyggeligt børneværelse

En Filibabba Sengehimmel Dusty Rose giver du dit barn rig mulighed for at nyde en rolig stund med bamser, legetøj, bøger eller en lille film på barnets tablet. Barnet vil elske at have en sengehimmel, fordi den kan lukke omverdenen ude efter en dag fyldt med indtryk.

En Filibabba Sengehimmel Dusty Rose er fremstillet i åndbart stof, så du ikke skal være bange for at der bliver for varmt og indelukket, når dit barn gemmer sig i sin sengehimmel. En Filibabba Sengehimmel i Dusty Rose giver både ro omkring barnets seng, samtidig med at den kan bruges til at lave den perfekte hule på børneværelset. Hvis du blot ligger en legemadras i bunden og lidt puder, så har dit barn den skønneste hule.

Skab ro med en sengehimmel

Filibabba Sengehimmel findes ikke kun i Dusty Rose, den kommer nemlig også i flere støvede farver, som med garanti vil være så flotte på dit barns værelse. Filibabba sengehimmel Dusty Rose har et minimalistisk udtryk, og med sin meget diskrete farve og unikke detaljer, vil den passe så godt ind i det moderne danske hjem.

Økologisk sengehimmel fra Filibabba

Alle produkter fra Filibabba er GOTS-Certificeret, og det er bestemt også tilfældet med denne Filibabba Sengehimmel i Dusty Rose. Denne sengehimmel har gennemgået en bæredygtig produktion, og derfor har den været så skånsom for miljøet som muligt.

Du får derfor en Filibabba Sengehimmel i dusty rose, som er skabt med omtanke for miljøet, samtidig med at den er bæredygtig. Derfor er Filibabba Sengehimmel Dusty Rose også skabt i 100% økologisk bomuld, så den er skånsom for både dit barn og miljøet.

Lignende produkter
Image
Image