388,00 kr.
Medlemspris
811,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 649,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI4210
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Legetæppe - Golden Mustard

Legetæppet fra filibabba er lige med en masse timers behagelig leg for dit barn, som enten kan sidde eller ligge på den. Praktisk set er legetæppet “bare” en rund madras, men til gengæld er det super blødt da det er produceret i 11% bomuld, og så er det også rigtig pænt af have i sit hjem, da stoffet er quiltet, og derfor får tæppet til at se mere eksklusivt ud. Tæppet måler 90 cm i diameter og omkring 3 cm i højden. betrækket til dit legetæppe kan også sagtens vaskes, det eneste man behøver at gøre er blot at tage det af, vende det på vrangen, og så ellers bare følge vaskeanvisningerne.

Specifikationer:

- Betrækket tåler vaskemaskine (30 grader, skåneprogram)
- 100% økologisk bomuld m. polyesterfyld
- 90 cm i diameter
- 3 cm i højden
- Farve: Golden Mustard

En verden til forskel for dit barn og dine gulve

Legetæppet der egentlig ikke er super stort, kan alligevel sagtens gøre en verden til forskel for dit barn. Dit barn kan lege på et behageligt underlag, og du slipper for ridsede gulve, da legetøj, der normalt godt kunne være skyld i ridsede gulve, nu ligger på tæppet. Tæppet har også den smarte funktion at du kan lyne betrækket af, hvis der nu skulle være sket et uheld, eller nogle måske havde spildt. Hvis du vurdere at det kan fjernes med en klud, så er det også en mulighed, og så slider du heller ikke lige så meget på betrækket.

Quiltet Golden Mustard

Golden Mustard en flot og moderne farve. Golden Mustard er en form for karrygul farve, den er super flot at have i sit hjem, da den både passe godt sammen med de fleste andre farver, og så er den også super kønsneutral, så den passer til dit børneværelse næsten lige meget hvad. Tæppet er også flot at have liggende andre steder i hjemmet, ikke kun på grund af farven, men også på grund af det quiltede stof legetæppet er fremstillet i.


:

Lignende produkter
Image
Image