Legeskum Noah XL med skridsikker bund, Rutschesæt pastel violet/hvid

SPAR 15%
1.615,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 1.899,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

2.374,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Legeskum
Varenummer: LELE4796
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Et sjovt rutsche sæt, med 4 trin og skridsikker bund. Rutsche sættet vil uden tvivl skabe mange sjove timer for dit barn, da der både er mulighed for at lege på den smarte skum trappe og at rutsche ned af den bløde og sjove rutschebane. Noah XL har en skridsikker bund, så sættet står godt fast når der leges vildt på det. Noah XL sættet indeholder en trappe og en rutsche, men kan sagtens sammensættes med andre klodser fra Legeskum. Dette sæt er i violet og hvid, og passer derfor godt ind i det moderne pigeværelse.


I sættet får du:

  • En trappe, på 50x50x100 cm

  • En rutsche, på 50x50x100 cm


Slip fantasien løs og få mange sjove timer med Noah XL sættet.


Fragt og levering: Dette produkt bliver leveret særskilt grundet dets størrelse. Det betyder evt. andre ting på din ordre bliver leveret straks med GLS, men at dette produkt bliver leveret særskilt direkte fra Legeskum og deres fragtfirma til dig. Forvent cirka op til 5-12 hverdages leveringstid på dette produkt.

Lignende produkter
Image
Image