Legeskum 4-fold madras, grøn

SPAR 15%
1.020,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 1.199,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.499,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Legeskum
Varenummer: LELE4763
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Denne store madras fra Legeskum, kan foldes på 4 led. Madrassen er perfekt til når børnene skal lege tumle lege, lære at slå kolbøtter eller vejrmøller. Madrassen kan også bruges, hvis børnene skal ligge blødt mens i læser bøger eller ved anden kvalitetstid. Når madrassen er foldet sammen, kan den nemt bruges til at sidde på. Denne madras er i grøn, og passer derfor perfekt ind i det friske børneværelse.

Madrassens store størrelse gør, at den er perfekt hvis der er flere børn der gerne vil lege på den, på samme tid. Madrassen er god som underlag, til mange af de andre fine sæt fra Legeskum, så børnene lander blødt hvis de skulle falde i den vilde tumleleg.


Madrassen måler 240x120x5 cm, og kan dermed passe til børn i alle aldre. 


Med denne madras er i sikret en praktisk tumlemadras, som kan foldes sammen, så den ikke fylder så meget når den ikke er i brug.


Fragt og levering: Dette produkt bliver leveret særskilt grundet dets størrelse. Det betyder evt. andre ting på din ordre bliver leveret straks med GLS, men at dette produkt bliver leveret særskilt direkte fra Legeskum og deres fragtfirma til dig. Forvent cirka op til 3-7 hverdages leveringstid på dette produkt.

Lignende produkter
Image
Image