Filibabba Junior sengetøj, Forest Floor Rose

SPAR 30%
335,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 479,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

599,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2583
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Junior Sengetøj- Forest Floor Rose

Dette sengetøj passer perfekt til et minimalistisk hjem. Sengetøjet er lavet i det blødeste økologiske GOTS certificerede bomuld. Denne udgave har et sødt skov print på en smuk natur hvid baggrund. Dit barn vil få en ekstra hyggelig seng med dette stilrene og meget stilrene sengetøj fra Filibabba.

Specifikationer:

- Produceret i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld
- Pudebetræk: 40x45 cm
- Dynebetræk: 100x140 cm
- Farve: Rose

Sødt og naturligt print

Dette sengetøj er henvist til pigen. På sengetøjet kan der findes, fine svampe, blade og grene med fine lyserøde detaljer. Printet er håndtegnet og inspireret af den dejlige natur. Sengetøjet kommer i et fint stofnet som er i samme print og kvalitet.

Sengetøjet leveres i en fin stofpose i samme farve, mønster og kvalitet som sengetøjet. Brug stofposen til opbevaring til de små legesager, tøj eller andet. Kvaliteten og farven er som nævnt super lækker, hvilket også vil få barnet til at ligge behageligt og trygt.

Giv barnet ro inden sengetid

Sengetøjet kan hjælpe barnet, med at falde lidt mere til ro. Barnet ville kunne fokusere på de forskellige elementer der er på sengetøjet, og fjerne fokus fra at være ked af det. Samtidig med at barnet kan fokusere, på noget andet, kan der også være lidt underholdning i dette sengetøj. Der kan måske blive snakket meget, om diverse svampe, grene og blade.

Sengetøjet kan bruges til den barnet, som måske har svært ved at falde i søvn, om natten. Der kan gå meget tid med at kigge på de forskellige smukke ting fra naturen, da barnet vil kunne blive ved med, at kigge på diverse ting og til sidst blive træt.

Neutralt baby sengetøj

Sengetøjet vil slet ikke komme til at forstyrre i indretningen. Det har en meget neutral farve, og springer ikke i øjnene på folk. Det er en meget rolig farve, med flotte mønstre som heller ikke forstyrre øjnene. Farven er meget rolig, både for voksen og barn.

Sengetøjet er noget de fleste vil kunne lide, i forhold til indretningen, det er super fint og meget beroligende

Lignende produkter
Image
Image