0,00 kr.
Medlemspris
49,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 39,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: DEAL
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Vi har som noget nyt lavet en deal på siden, som kommer sommetider for børnefamilier hos Little Happy. Du kan på denne deal spare hele 72% på 1 stk. Aykasa grey, mini. Prisen gælder kun 1 stk. Prisen er 11 kr. for det ene stk.

Disse populære foldekasser fra Aykasa er blevet et kæmpe hit på Instagram - og det kan man da kun forstå! De er super smarte og praktiske og passer perfekt ind på ethvert børneværelse, fordi de fås i mange forskellige varianter. De fås i et hav af forskellige farver og i tre forskellige størrelser - ikke så underligt, hvis det kan være svært at vælge.

De er super praktiske fordi de både kan stables og foldes sammen, så de fylder nærmest ingenting.

Brug dem som opbevaring til børnenes legetøj eller til tøj i klædeskabet, som opbevaring til puslesager eller noget helt andet - det er kun fantasien der sætter grænser.  Ønsker man at bruge dem andre steder end på børneværelset, så kan man altså også sagtens det - bare find den farve der passer din familie, jeres hjem og indretning.


Størrelser:

Mini: L27xB17xH11 cm

Midi: L40xB30xH14 cm

Maxi: L60xB40xH22 cm

Lignende produkter
Image
Image