Natruba bidering, svane

SPAR 34%
99,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 149,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

186,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Natruba
Varenummer: NANA2394
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Svanen er Danmarks nationalfugl - et smukt og majestætisk dyr, som nu også findes som denne fantastiske kemi-frie bidering. Den er udformet så barnet nemt kan holde i den, og er perfekt til ømme gummer. 

Svane bideringen fra Natruba har forskellige overflader som stimulerer barnets sanser og ligger op til leg. 

Størrelse: Højde 12,5 cm - Bredde 9,5 cm

Farve: Natur/hvid

Natruba er designet og udviklet af 2 danskere på Bornholm og bliver produceret i Sri Lanka - alt er håndlavet og det kan betyde bittesmå forskelle på produkterne.

Når du vælger Natruba, så vælger du også et bidelegetøj som er fri for kemi, og hvor dit barns sikkerhed og udvikling er prioriteret højest. Alle produkter er fri for PVC, BPA, phtalater og nitrosaminer - det gør alle produkterne til et naturligt valg til dit barn at lege med, sutte på og bide i.

Alle produkter er individuelt testet og lever op til alle sikkerhedskrav i EU, USA, Canada, New Zealand og Australien. De er sikkerhedstestet og godkendt indenfor følgende standarder: EN71, REACH, ASTM F963-17, ISO 8124, AS/NZS 8124.

Alder: 0+m

Lignende produkter
Image
Image