Filibabba Babybadering Alfie, botanical love

SPAR 40%
108,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 180,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

225,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6567
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Babybadering Alfie - Botanical Love

Filibabba er kendt for deres tidløse design, og det kan man se afspejle sig i dette produkt. Alle deres produkter er lavet med kærlighed, med fuld respekt for miljø, og de mennesker der arbejdes sammen med. Filibabba er også et GOTS-certificeret designbrand, der er beliggende i Aarhus.

Specifikationer

- Mål: H: 30 x B: 60 x L: 60 cm
- Farve - Botanical love - lyserød

En sjov og hjælpende hånd i vandet

Med en badering kan den lille udfordres i vandet, og samtidig lettere lære at svømme. For et barn der aldrig har prøvet at svømme selv før, er en badering den perfekte hjælp til det. Den lille har rig mulighed for at sparke løs under vandet, og på den måde vende sig til følelsen af at være i vandet. Ved at sparke i vandet lærer barnet også svømme-følelsen bedre at kende, og på den måde kan det være nemmere for barnet at lære at svømme.

Den store flade omkring barnet gør, at den lille kan læne sig ud over, og udfordre sig selv på den måde. Med forældrene omkring kan den lille prøve at svømme hen til dem, hvilket vil være en udfordrende, men også sjov leg for den lille.

Komfortabel og flot badering

Denne babybadering er udstyret med et praktisk lille sæde, og et fint lille ryglæn. Med sædet vil barnet sidde trygt og komfortabelt, uden fare for at falde ud af eller igennem baderingen. Ved hjælp af ryglænet kan den lille sidde mere behageligt, og på den måde få det bedre med at befinde sig i vand.

Farven lyserød er både en positiv farve, og så symboliserer den kærlighed og omsorg. Dette kan være beroligende for barnet der sidder i baderingen. Samtidigt er der dekoreret flotte planter med hjerte-blade på den, som gør, at den lille måske endnu mere har lyst til at have den på, fordi den er ekstra flot.

Lignende produkter
Image
Image