Filibabba opbevaringspose, golden mustard

SPAR 44%
213,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 380,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

475,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI4587
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Opbevaringspose, Golden Mustard

Er du også træt af, at børneværelset roder? Så er denne opbevaringspose perfekt! Her kan du opbevare alt rodet, og grundet den smarte lukkefunktion kan du få pakket rodet helt væk. Samtidigt er den produceret i GOTS-certificeret bomuld, så du altså køber miljøbevidst, og et produkt der er produceret bæredygtigt.

Specifikationer:

- Mål: H: 40 x D: 35 cm
- Materiale: 100% økologisk bomuld
- Fyld: polyester
- Farve: Golden Mustard

Pak rodet væk med denne opbevaringspose fra Filibabba

Med denne opbevaringspose fra Filibabba kan du hurtigt sige farvel til rodet. Legetøjet kan nemt pakkes ned i posen og derefter lukkes og pakkes væk. Posen kan også sagtens bruges til vasketøjet, så det ikke ligger gulvet og flyder.

Den er udstyret med en smart lukke-funktion, så du kan pakke alt dit rod helt væk. Til legehjørnet i stuen er opbevaringsposen ideel. Legetøjet kan hurtigt pakkes sammen, og så har du en ren og rod-fri stue igen. Den lille vil helt sikkert elske at have sit legetøj i nærheden når der skal leges i stuen.

Stilrent møbel til værelset der let kan vaskes

Opbevaringsposen tåler vaskemaskine ved 30 grader, og dermed kan den altså let rengøres når den lige trænger til en tur. Den tåler ikke tørretumbler, strygning eller blegemiddel, og så skal den vaskes på vrangen.

Denne opbevaringspose er også et stilrent møbel til værelset. Den er i det flotte quiltede mønster som vi kender fra Filibabba. Den er i en god størrelse, der ikke vil skabe alt for meget opmærksomhed på værelset. Samtidigt er den i en god rummelig størrelse, så der er plads til at pakke alt det væk, man ikke vil have liggende fremme. Den er også praktisk til vasketøjet, da posen let kan fragtes hun til badeværelset - og så er du klar til at få vasket tøjet!

Lignende produkter
Image
Image