229,00 kr.
Medlemspris
499,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 399,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2678
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Luftballon, Olive Green 20 cm

Du har helt sikkert hørt om de populære brand filibabba før, det kunne være på sociale medier, fra en af dine venner eller noget helt tredje. Det danske brand er blevet et hit hos mange børnefamilier, og det er der en god grund til. Filibabba har siden 2015 har skabt børneinteriør med fokus på et design og kvalitet, som både børn og voksne er vilde med.

Filibabba er meget miljøbevidste og sørger derfor for at alle deres designs bliver fremstillet på en bæredygtig måde med respekt og kærlighed for miljøet.

Specifikationer

Farve: Olivengrøn
- Mål: 30 x 20 x 20 cm
- Materiale: genbrugsmaterialer, polypropylen, papmaché

Dekorer børneværelset med Luftballon

Filibabbas luftballoner er en super fin og nem måde, hvorpå du kan skabe lidt ekstra eventyr på børneværelset. Luftballonerne er en nem og oplagt mulighed for at dekorere børneværelset og tilføje en hyggelig stemning. Ballonerne har nogle flotte farve og kan nemt hænges op i loftet for at skabe en illusion af en magisk himmel.

Luftballonen i farven Olive Green har en flot neutral farve og et stilrent design som vil pynte på børneværelset. Luftballonerne kommer i to størrelser og et stort udvalg af andre farver, som sammen kan skabe en festlig stemning.

Luftballonerne er også et stort hit ved sengetid, når de små er blevet puttet og er klar til at falde i søvn, vil de bare kunne kigge op og drømme sig ud i det blå sammen med luftballonerne. Med Filibabbas fine luftballoner er det blevet nemt at skabe et eventyrligt værelse, som børn vil elske at bo på. Luftballonerne kommer i en dekorativ kasse. Kassen kan efterfølgende genbruges til opbevaring af forskellige ting og sager.

Luftballoner der skaber ny glæde

Filibabba er som sagt meget fokuserede på at passe på miljøet, derfor bliver alle deres designs fremstillet på en bæredygtig måde, som sørger for at du kan købe deres produkter med en god fornemmelse i maven. Det gælder også for deres fine luftballoner, som bliver skabt ud af genanvendte materialer.

Filibabba giver materialerne nyt liv og giver dem mulighed for at igen kunne sprede glæde. Luftballonerne har en super høj kvalitet og et flot design, derfor vil de være et hit hos børnene i mange år. Filibabbas luftballoner skaber eventyr indenfor børneværelset fire vægge. 


:

Tags: Filibabba
Lignende produkter
Image
Image