103,00 kr.
Medlemspris
224,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 179,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2847
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Ophæng m. spejl, pige

Du har nok hørt og det populære brand Filibabba før, og det er der en god grund til. Brandet har siden 2015 skabt børneinteriør, som er blevet et stort hit hos børnefamilier. Filibabba har meget fokus på design og kvalitet, men også på bæredygtighed, derfor bliver alle deres designs fremstillet med respekt og kærlighed for miljøet. Filibabbas skaber interiør til hele hjemmet og er meget populære blandt børn såvel som voksne.

Specifikationer:

- Farve: blomme
- Mål: 20 cm
- Materiale: bomuld, polyester

Aktivitet og stimulering for de små

Filibabbas super fine ophæng er en nem måde og oplagt måde at underholde og aktivere den lille. Ophænget fungere som en uro og kan nemt hænges op, og den lille vil med garanti elske den. Ophænget er inspireret af naturen og består derfor af et rundt bær, et blad og et spejl, som den lille vil kunne spejle sig i. Men ophænget vil ikke kun være underholdende at se på for den lille, der er nemlig knitrepapir inde i bladet og en lille klokke i bærret, derfor vil den lille også syntes at det er sjovt at fumle og nusse med det. Ved at lege med ophænget vil barnets syn- og høresans blive stimuleret og ikke mindst barnets finmotorik

Ophænget har en velcrolukning og er derfor utrolig nem at hænge op og flytte. Mulighederne for at hænge det op er endeløse, det kan bruges sammen med Filibabbas aktivitetsstativ, i barnevognen, over puslepladsen, i autostolen eller noget femte. Ophænget kan bruges til begge køn, men især piger vil være vild med det på grund af den fine blomme farve.   

Sikker og bæredygtig leg

Hos Filibabba er de som sagt meget miljøbevidste og sørger derfor for at deres designs bliver fremstillet på en bæredygtig måde, det gælder selvfølgelig også for deres ophæng. Ophænget er lavet af 100% økologisk bomuld og indeholder derfor ikke nogle skadelige stoffer som kan skabe allergiske reaktioner eller hormonforstyrrelser. Filibabbas ophæng er en super fin måde at stimulere, underholde og aktivere den lille.

Lignende produkter
Image
Image