108,00 kr.
Medlemspris
225,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 180,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6568
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Babybadering Alfie - Wave Therapy

Er det tid til en svømmetur for den lille? Får mor eller far lidt ondt i armen af at holde den lille?

Så er dette helt perfekt. Dette er nemlig en babybadering, der er plads til at baby, kan sidde i den og mor eller far kan skubbe imens. Babybaderingen består også af et ryglæn, så barnet føler sig mere tryg, og sidder bedre.

Specifikationer:

- Anbefalet fra 1-3 år
- Mål: 30x60x60
- Blå m. både

Tryg vandleg for barnet

Har den lille ikke ville i vandet, kan barnet komme op i denne fine blå badering som gør vandet til et mere trygt sted med mor og far bagved eller foran.
Vandet skal ikke være noget man er bange for, det skal være sjovt, og derfor er den her badering med til at gøre det endnu sjovere og samtidig føler barnet sig tryg.

Du kan altid have en Filibabba badering med

Du kan have denne babybadering med overalt. Når luften tages ud af baderingen, fylder det ingenting i tasken, og så er der stadig plads til lækre snacks, et håndklæde eller små andre badedyr. Den er super let at pakke væk, når den kolde vinterperiode er på vej, luften tages ud, så foldes den sammen så den ikke fylder så meget, og bum så er der styr på den.

En badering der giver ro

Denne badering, har en meget rolig blå farve og passer perfekt, til den lille dreng. Samtidig med at den har denne rolige blå farve, er der også smukke både på baderingen. Den flotte farve passer perfekt med det flotte blå vand. Det er en farve, som får en til at slappe lidt mere af, og nyde momentet man er i, sammen med sit barn.

Bliver den en smule beskidt efter en tur ved stranden? Så er den super let, at rengøre. Det eneste du egentlig skal gøre, er at tage enten en våd klud med lidt varmt vand, eller dyppe den i vandet. Så skal den bare lufttørres, og så er den næsten så god som ny. Babybaderingen er i en super god kvalitet, da den også er 100% miljøvenlig.

Lignende produkter
Image
Image