227,00 kr.
Medlemspris
436,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 349,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Dialægt
Varenummer: CIDI5440
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

​​Far-jokes plakat, M (50x70, B2)

Dialægt Far-jokes plakat er en sød og sjov plakat med 9 såkaldte far jokes som hvilken som helst far ville kunne grine af, og måske har enten dit barns eller din egen far fyret en af dem af på et tidspunkt. Plakaten måler 50 cm i bredden og 70 cm i højden, og så er den i farven grå.

Specifikationer:

- Mål: 50 cm i bredden og 70 cm i højden
- I farven grå
- Med 9 forskellige far-jokes
- Fremstillet i papir

En hyldest til den platte far

Kan du svare på hvad Draculas veganske fætter hedder? hvad tømreren laver når han har fri? eller hvorfor fuglene flyver sydpå om vinteren? nej? Hvis ikke så kan du få svaret på både det og 7 andre sjove far jokes/gåder på Dialægts sjove far-jokes plakat.

De mange sjove plakater fra Dialægt har som formål at hylde det som karakteriserer os som personer, og i dette tilfælde er det den gode danske far humor, som bliver hyldet med de bedste far-jokes der kan findes.

Sikkert og sjovt samtaleemne

Den hyggelige og morsomme plakat med far jokes fra Dialægt er den perfekte gave til enhver far med plat humor, da den både er humoristisk, sjov og dekorativ. Den kan både gives i fødselsdagsgave eller julegave, som fars dags gave eller som en “bare fordi” gave.

Plakaten er fyldt med platte far-jokes som helt sikkert vil være et sjovt samtaleemne for de fleste gæster i jeres hjem, da i alle sammen, måske mest fædrene, kan grine med på dem. Far-jokes plakaten måler 50x70 så den er ikke til at misse, hvad end i har den i stuen eller i køkkenet så alle kan se den eller på væggen overfor toilettet så der er noget at kigge på.

Lignende produkter
Image
Image