Filibabba Baby sengetøj, Golden mustard

SPAR 44%
213,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 380,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

475,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI4579
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Baby Sengetøj - Golden Mustard

Med noget nyt, dejligt og farverigt sengetøj kan du give værelset noget personlighed og spil. Støt Filibabba ved at købe deres produkter til dit barn. Inde på LittleHappys hjemmeside kan du finde et stort udvalg af sengetøj i forskellige farver og print. Her vil du med sikkerhed finde noget, som kan komplementere børneværelset. Filibabba er som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret. GOTS sætter fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvar. Dette sikre, at fabriksarbejderne bliver behandlet ordentligt, og at der ikke arbejder børn på fabrikkerne.

Specifikationer:

Materialer: 100% GOTS-certificeret bomuld
- Mål: Dynebetræk 100 x 70, pudebetræk 40 x 45
- Medfølger: Pude- og dynebetræk samt en matchende stofpose

Giv dit barn en god nats søvn med Filibabba sengetøj

Med sengetøj fra Filibabba får du den højeste kvalitet. Sengetøjet er lavet af økologisk satinvævet bomuld, og dynebetrækket er produceret med en YKK lynlås. Det satinvævet bomuld sikre, at sengetøjet er og forbliver ultra blødt, og det giver det sengetøjet glans, så det får et eksklusivt look.

Sengetøjet bliver leveret i en matchende stofpose, som gør det nemt at have med på farten. Stofposen kan også bruges til opbevaring, indkøb og meget mere. Som Filibabba selv siger “genbrug er god brug”.

Din baby vil med sikkerhed elske at blive svøbt ind i dette lækre sengetøj. Sengetøjet vil også være den perfekte gave, det kan tit være svært at købe gaver til en lille baby, og så kunne noget lækkert sengetøj være genialt.

Giv børneværelset personlighed med nyt sengetøj

Ved at skifte det kedelige sengetøj ud med noget nyt, dejligt og lækkert. Et godt bud på nyt sengetøj kunne være Golden mustard fra Filibabba.

Den flotte gule farve vil straks give rummet massere af farve. Her man kan enten vælge at indrette værelset efter den gule farver eller lade den blende ind sammen med de andre farver og på den måde give værelset noget spil. 

Lignende produkter
Image
Image