Navigation



Forældre glæder sig altid til deres børns fødselsdage. Men den første fødselsdag er alligevel lidt mere speciel. Som nybagte forældre så tænker man: “Puha, vi klarede det første år!” og det er uden tvivl noget man skal fejre! Derfor har vi en god 1 års fødselsdagsgave idé til dig som vil forkæle lidt ekstra om din lille guldklump; nemlig et boldbassin.

Boldbassin fra Misioo eller Kidkii

Populariteten af boldbassiner stiger hele tiden og du kan finde boldbassiner fra mange forskellige mærker, såsom Misioo og Kidkii. De er særlig eftertragtet og hitter i mange danske hjem. Med et boldbassin i hjemmet, kan du være sikker på, at din lille guldklump har mange timers sjov og ballade foran sig. Det er aldrig kedeligt at lege rundt i et flot boldbassin fyldt med mange bolde i forskellige farver. Boldbassinerne findes i forskellige former og størrelser, så der er til alles smag. På grund af det store udvalg af boldbassiner, så er det nemmere at finde lige præcis det boldbassin og bolde som bedst matcher indretningen af jeres stue eller jeres barns soveværelse. Kidkii har endda boldbassiner som har formen som en blomst. Selvom den lille endnu ikke ved, hvad en blomst er eller hvilke former en blomst kan have, så gør den detalje at boldbassinet har formen som en blomst lige lidt mere unikt og spændende.

Fordelene ved et køb af et boldbassin 

Udover at det er sjovt for barnet at lege i et boldbassin, så er der også andre fordele. Dette inkluderer at et boldbassin kan være med til udviklingen af dit barns sanser. Som 1 år vil den lille højst sandsynligt blot ligge eller sidde oppe og føle sig frem med boldene, men når de så bliver lidt ældre vil de knække koden og begynde og kaste og gribe boldene og dermed få styrket sin motorik. De får også mærket sig frem med boldene og hen af vejen finde ud af, hvilken form en bold har. 

En anden fordel ved et køb af et boldbassin er, at udover det underholder dit barn i adskillige timer, så er de også flotte at se på. Et boldbassin kan nemt blive en permanent del af indretningen af hjemmet.

Familien er første prioritet

På selve den lilles 1 års fødselsdag, så kan det jo være at der er andre børn til stede; både små børn og lidt ældre børn og de vil helt sikkert også få glæde af at lege i boldbassinet. Det kan endda inspirere nogle af de andre forældre til at købe et boldbassin til deres børn. 

Det samler hele familien og venner af familien til sjov og ballade, og kan man virkelig ønske sig mere?


  • Oct 01, 2021
  • Kommentarer: 0
Kommentarer: 0

Ingen kommentar

Skriv en kommentar

Your email address cannot be published. Required fields are marked*