Navigation


Som forælder, kan hverdagen med børn hurtigt blive temmelig hektisk, derfor bliver ting, som kan gøre hverdagen lidt nemmere, modtaget med kyshånd.

Julie og Camilla, vores søde praktikanter, som selv er mødre til henholdsvis Karla og Xander, har udvalgt 6 produkter, som de gerne vil anbefale til dig og din familie



Aktivitetsstativ

Et aktivitetsstativ er et musthave for den nybagte mor - baby kan få stimuleret sine sanser og mor kan drikke sin kaffe varm for en gangs skyld - win-win!

Du kan sætte forskellige ting på aktivitetsstativet, som både er spændende for baby at kigge på og røre ved - især nogle legesager med rolig musik og skarpe farver plejer at være et hit. Karla eeeelskede sit aktivitetsstativ, da hun var en lille baby.

Se produktet her








Hagesmæk

hagesmækken er en uundværlig opfindelse! Børn spiser sjældent særlig pænt de første år og det kan man bare ikke komme uden om. Men man kan da sørge for at maden ikke ender på tøjet. Vi har været utrolig glad for denne hagesmæk fra By Lille Vilde med opsamler i. Maden der ikke rammer munden, glider ned af hagesmækken og ender i opsamleren i stedet. Hagesmækken er utrolig nem at tørre af og er tilmed også Fri for BPA, phthalater og PVC og andet skadelig kemi, så det ikke skader børnenes sarte hud.


Se produktet her





Non-slip tallerken

Da Karla var blevet så stor at hun kunne sidde og spise selv, begyndte vi at bruge en non-slip tallerken. Hun er jo som ethvert andet barn og derfor skulle hun da selvfølgelig lige se hvad der nu skete, hvis man skubbede sin tallerken på gulvet - bum, mad på hele gulvet.. MEN, vi sparede en del rengøring ved hjælp af en non-slip tallerken. Tallerkenen er designet sådan, at hvis barnet prøver at skubbe den på gulvet, så rykker den sig ikke ud af flækken, du undgår derfor mos, sovs og andre lækre ting på gulvet - det er altså smart, skulle jeg hilse og sige!


Se produktet her

Babynest

Da min søn var lille havde vi stor glæde af hans babynest og han brugte den faktisk til han var alt for stor til at ligge i den. Fra spæd kunne han godt lide at ligge i sofaen og flaade i søvn imens han lyttede til stemmerne omkring ham, her var det super rart med en babynest der sikrede at han ikke rullede ud af sofaen. Samme sikkerhed bragte babynesten når min søn sov i min seng og sikrede at han ikke trillede ud af sengen om natten.


Se produktet her




Knee pads

Da Karla begyndte at kravle, var det varmt udenfor og hun havde derfor ofte bare ben - men bare ben og hårdt trægulv, er altså ikke den bedste kombi. Heldigvis så fandt jeg nogle knee pads fra GoBabyGo til Karla, som både beskyttede hendes små knæ, men også hjalp hende til at blive bedre til at kravle, fordi der er gummidutter på dem, derfor gled hun ikke rundt på gulvet længere.


Se produktet her



Badeprodukter fra Tinti

For mange forældre er badet tit en opgivende kamp og det har det perioder bestemt også været hjemme hos mig! Min søn er ikke særlig glad for at skulle i bad, men hvis badet bare bliver en del af legen er det meget nemmere. Min søn elsker når Tinti produkterne kommer med i bad og se vandet blive farvet.


Se vores udvalg af Tinti her




Her fik du vores bud på nogle gode og smarte produkter, som kan gøre hverdagen lettere for børnefamilien. Man kan finde så mange skønne produkter til børn, men mange af dem er faktisk lige så meget til gavn for forældrene! Vi anbefaler stærkt at finde nogle produkter der kan gøre hverdagen nemmere for dig, fordi en hverdag med børn kan hurtigt blive hektisk.



Vi ønsker jer alle en nemmere og mere overskuelig hverdag!


Knus

Julie og Camilla


  • Apr 02, 2019
  • Kommentarer: 0
Kommentarer: 0

Ingen kommentar

Skriv en kommentar

Your email address cannot be published. Required fields are marked*