bObles Tumlesten, blå, stor

SPAR 20%
359,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 449,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

561,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bobles
Varenummer: BOBO6509
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

bObles trædesten, stor, blå

Tumlesten fra bObles er et hit hos de små - og de vil helt sikkert også blive populære hos dit barn. Gør klar til en masse lege - for der er en hel masse at glæde sig til med disse trædesten.

Specifikationer

Mål: Stor: D: 23 x H: 11,5 cm. Lille: D: 19 x H: 9,5 cm.
Materiale: 100% EVA-skum
Farve: blå

Forskellige lege i lange baner

Dette produkt vil med sikkerhed glæde dit barn. Se den lille finde på nye lege, og bruge sin fantasi ved hjælp af disse to trædesten. Tumlestenene lægger op til masser af motorisk leg, hvor den lille f.eks. kan hoppe fra sten til sten, uden at røre jorden. Der kan også leges “Jorden er giftig” hvor der lægges puder, tæpper samt de to tumlesten ud på gulvet, og så skal der hoppes og springes - det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad disse tumlesten kan bruges til!

Tumlestenene kan også vendes om, og nu går der for alvor balance i den! Se hvem der kan balancere længst på hver sten, og når i er blevet rigtig gode til det, kan i se om i kan hoppe på dem, og lande igen uden at falde.

Sikkert, praktisk og stilrent

Disse trædesten er lavet i EVA-skum uden farlige ftalater - hvilket er vældig praktisk. EVA-skummet suger ikke vand, og gør derfor, at de er nemme at rengøre med en fugtig klud, eller vaskes under bruseren.

Samtidig er skummet blødt, og gør derfor, at trædestenene ikke laver mærker eller andre skader i gulv, vægge eller møbler. 

Trædestenene er også samtidigt i flotte farver. De forskellige nuancer af blå skaber en god balance, og dermed vil de passe ind i ethvert rum i huset. Farven blå er et symbol på fred og ro, og derfor passer farven godt ind på børneværelset, da den skaber ro og sammenhæng. Det stilrene design vil gøre at de også passer ind i stuen, når der skal leges derinde. 

: Du skal være opmærksom på, at dette produkt er på , og derfor kan levering være op til 14 dage. Indeholder din ordre ét eller flere produkter, vil hele ordren først blive afsendt, når alle produkterne er her.
Lignende produkter
Image
Image