Bright Starts Giraf med lys og lyd

SPAR 29%
426,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 599,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

749,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bright Starts
Varenummer: SCBR3263
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Giraf med Lys og Lyd

Denne skønne Giraf med lys og lyd fra Bright Start er et sjovt stykke legetøj, som dit barn med garanti vil elske at lege med. Denne Giraf med lys og lyd er med til at aktivere dit barn, så der kommer til at gå en masse timer med at lege med den sjove Giraf fra Bright Starts.Denne Giraf fra Bright Starts kommer med lys og lyde så snart dit barn putter bolden ned i giraffens mund, og helt indtil den kommer ud af benet igen. Denne Bright Starts giraf får virkelig dit barn underholdt, samtidig med at dit barn også får brugt sine sanser i høj grad.

Specifikationer:

- Mål: 45 x 30 x 25 cm
- Alder: Fra 1 år
- Materiale: Plast
- Batteri: AA Batterier, medfølger ikke


Dit barn bliver motiveret til at kravle

Når barnet putter boldene ned i giraffens hals, så vil de flyve ud af benet på giraffen. Derfor bliver dit barn motiveret til at kravle efter de mange bolde, for at barnet kan gøre det igen og igen. På den måde opfordrer du og motiverer dit barn til at få kravlet noget mere, fordi legen ellers vil stoppe.

Er dit barn lidt større, kan det også være et godt stykke legetøj til at lære barnet at gribe. Så kan barnet forsøge at gribe boldene når de flyver ud af giraffens ben. Derfor er en Giraf med lys og lyd fra Bright Starts et perfekt stykke legetøj, når det handler om at udvikle barnets grovmotorik.

Tag Bright Starts Giraf med rundt

En Bright Starts Giraf med Lyd og Lys kan nemt flyttes rundt, så kan dit barn både lege med den alene eller sammen med dig på børneværelset, eller barnet kan lege med den i nærheden af dig, samtidig med at du laver noget andet.

En Bright Starts Giraf med Lyd og Lys er rigtig god til at underholde dit barn længe, hvis du har brug for at dit barn leger lidt alene. Samtidig med at den er rigtig sjov at lege med sammen med dit barn, og derfor er denne giraf altså fuld af muligheder.


Legetøj der stimulerer sanserne

En Giraf med Lyd og Lys fra Bright Starts er rigtig god til at få barnet til at bruge sin lytte og følesans, og derfor er der altså fuld knald på sanserne, når dit barn leger med denne giraf. Når barnet kommer boldene i halsen på giraffen, så kommer der både lyd og lys, som barnet både kan se på og lytte til.

Samtidig stimulerer giraffen også barnets følesans, når barnet skal føle på boldene og giraffen. På den måde kan dit barn altså lære rigtig meget ved at lege med den sjove Bright Starts Giraf med Lyd og lys.

Et flot design der giver liv på børneværelset

Giraffen har en rigtig flot gul farve, røde horn, blå fødder og en fin rød tunge som helt klart fanger øjnene. Derudover har boldene forskellige flotte farver som er synlige og nemt kan findes når de bliver skudt ud af giraffens ben.

Lignende produkter
Image
Image