26,00 kr.
Medlemspris
45,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 45,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI1151
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Filibabba Stofble, Plum

Filibabba sætter en ære i at designe og udvikle bæredygtige og miljørigtige produkter til babyer og børn. Deres produkter er populære og det er der flere grunde til, men det er bl.a. på grund af deres gode kvalitet og deres fine og stilrene designs. Et af de mange populære produkter hos Filibabba er deres stofbleer.

Stofbleerne er multifunktionelle, genanvendelige og mega bløde. Det kræver kun en hurtigt vask, så er stofbleer gode som nye igen. Stofbleerne er en kæmpe hjælp til enhver familie med små børn.

Specifikationer:

- Farve: plum
- Materiale: 100% GOTS-certificeret muslin bomuld
- Mål: H: 65x65x2

En kæmpe hjælp i hverdagen

Stofbleerne fra Filibabba er fremstillet i 100% GOTS-certificeret muslin bomuld. Det betyder at stofbleerne er i god kvalitet samt at de er miljørigtige og bæredygtige. Stofbleerne er mega skønne og en kæmpe hjælp, at have med sig på farten - og så fylder de heller ingenting.

De kan let foldes sammen og puttes i tasken. Filibabba har designet stofbleerne i rigtig mange forskellige farver, så de har et bredt udvalg, at vælge i mellem. Det kan være rart, at kunne kende forskel på stofbleerne derhjemme, så man ikke får taget en forkert. Derfor er det gennemtænkt af Filibabba, at designe så mange forskellige stofbleer.

Der bliver sparet en masse penge, når i som familie vælger at gå ind for genbrug - også selvom det bare er genbrug mellem jer som familie. Når stofbleerne er brugte, og derfor beskidte, så skal de bare en tur i vaskemaskinen, og så er de gode som nye - præcis ligesom almindeligt tøj.

Hvordan kan du egentlig bruge en stofble?

Filibabbas stofbleer tjener ikke kun ét formål. Det er helt op til den enkeltes familie, at bestemme, hvordan i vil bruge dem. Stofbleerne kan f.eks bruges som underlag, under amning, klud, som ble.

Farven Plum er rigtig god til familier med lidt mindre børn, da den mørke farve ikke lige så nemt bliver beskidt at se på. På den måde kan man også vente lidt længere med, at vaske den. Plum er en rigtig skøn farve med en varm undertone, der vil se rigtig fin ud i alle hjem. De multifunktionelle stofbleer skal bare vaskes, og så kan du bruge dem igen. Det er et miljørigtigt valg, der også skåner naturen.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image