59,00 kr.
Medlemspris
125,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 100,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6629
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Filibabba Silikone gafler 3-pak - peach

En 3-pak med de mest fine og praktiske gafler. Gaflerne måler 14 centimeter i længden, og hovedet på gaflerne er omkring 6 centimeter. De er fremstillet i 100% rustfrit stål, og så har de et håndtag af silikone, der gør det lettere for barnet at lære teknikken med at holde om gaflen og spise selv.

Gaflerne kan holde til lidt af hvert, ovn (ved maks 200 grader), fryser, og heldigvis også vaskemaskine, dog ikke mikrobølgeovn. Det er vigtigt at huske, at inden brug første gang, så skal gaflerne vaskes grundigt med både varmt vand og sæbe.

Specifikationer:

- Måler 14 cm i længden
- Hovedet på gaflen måler ca. 6 cm i bredden
- Tåler vaskemaskine ved højeste temperatur
- Fremstillet i 100% rustfrit stål med silikone håndtag
- BPA fri og Fødevaregodkendt

Let og håndterbart til din børnefamilie

Filibabba 3-pak gafler er super fine, enkle og praktiske til dig og din børnefamilie. Gaflerne har et silikone håndtag der er blødt og ligger godt i hånden på dit barn, hvilket gør det meget nemmere at skulle til at lære at spise med kniv og gaffel. og ikke nok med det så vejer gaflerne næsten heller ingen ting.

Gaflerne er fremstillet i 100% rustfrit stål, så derfor er en tur i opvaskemaskinen intet problem, det er ovn (ved maks 200 grader) og fryser heller ikke, men mikroovn tåler de altså ikke. De kan også sagtens holde til en tur på gulvet. Inden brug af gaflerne første gang, er det vigtigt at de bliver vasket grundigt med varmt vand og sæbe.

Peach? enkelt og stilrent

Gaflerne fra Filibabbas silikone serie er ikke kun praktiske men også super flotte og stilfulde. De har et enkelt design, samtidig med at de alligevel er noget helt særligt. Farven Peach, som er en sart lyserød farve, er mild og enkel, og passer derfor godt ind til hvis du nu også har gaflerne i nogle af de andre farver, eller hvis du bare gerne vil have lidt mere enkle farver.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image