103,00 kr.
Medlemspris
224,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 179,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2848
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Ophæng m. spejl, dreng

Du har sikkert hørt om det danske brand filibabba før, og det er der en god grund til. Filibabba har siden 2015 skabt børneinteriør med fokus på design og kvalitet, og er blevet et stort hit hos børnefamilier. Filibabbas skaber interiør til hele hjemmet og er meget populære blandt børn såvel som voksne. Filibabba er meget fokuserede på bæredygtighed og derfor bliver alle deres designs fremstillet med respekt og kærlighed for miljøet.

Specifikationer:

Farve: mørk mint
- Mål: 27 cm
- Materiale: bomuld, polyester

Aktivitet og stimulering for de små

Filibabbas super fine ophæng er en nem måde at underholde og aktivere den lille. Ophænget er inspireret af naturen og består derfor af et rundt bær, et blad og et spejl, som den lille vil kunne se sig selv i. Men ophænget vil ikke kun være sjovt at se på for den lille, der er nemlig knitrepapir inde i bladet og en lille klokke i bærret, derfor vil den lille også syntes at det er sjovt at fumle og nusse med det. Ved at lege med ophænget vil barnets syn- og høresans blive stimuleret og ikke mindst barnets finmotorik

Ophænget er utrolig nemt at hænge op på grund af dens smarte velcro lukning, og mulighederne for at hænge den op er endeløse. Ophænget kan bruges sammen med Filibabbas aktivitetsstativ, i barnevognen, over puslepladsen, i autostolen eller noget femte. Ophænget kan bruges til begge køn, men især drenge vil være vild med det på grund af farven.   

Sikker og bæredygtig leg

Hos Filibabba er de meget miljøbevidste og sørger for at deres produkter er bærdygtige, lige fra produktionen til de når dit hjem, det gælder selvfølgelig også for deres ophæng. Ophænget er lavet af 100% økologisk bomuld og indeholder derfor ikke nogle skadelige stoffer som kan skabe allergiske reaktioner eller hormonforstyrrelser. Filibabbas ophæng er en super fin måde at stimulere og underholde den lille.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image