WithWhite Milepælskort

SPAR 46%
81,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 149,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

186,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke WithWhite
Varenummer: WIWI2391
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Milepælskort

Hos withwhite mener de, at det er vigtig at forevig barndommens minder og historier, fordi det er noget af det mest dyrebare, vi har. De prøver hver dag at gøre det nemmere for forældre at gemme og forevig gøre minder, oplevelser og historier fra barnet barndom. Dette gør de ved at skabe enkle og smagfulde produkter som sætter børnene i fokus. Bag withwhite er Julie Dam som både tegner og designer alle produkterne. Julie Dams håb er at hvert eneste produkt de sender ud vil danne ramme om de vigtigste historier og minder i børnenes barndom.

Specifikationer:

- Størrelse: 205 x 148 mm
- Produktion: Svanemærket produktion
- Finish: Mat
- Indeholder: 33 forskellige milepæls kort

Hvorfor er det vigtigt med Milepæl kort?

Det er vigtig med Milepæls kort, fordi det forevig gøre de minder, oplevelser og historier du som forældre har med dit barn. Når du med hjælp fra milepæls kortene har forevig gjort de store øjeblikke i barnets barndom, vil du altid have dem tilgængelig, og vil derfor altid kunne kigge tilbage på dengang, hvor barnet var lille.

Milepæls kortene er også sjove at vise barnet når han/hun en dag bliver store. Milepæls kortene er også den perfekte gave til en dåb eller lignende, så forældrene får muligheden for at forevige barnets barndom.

Sådan bruger du milepæls kortene

Når barnet har udført sin første milepæl, kan du i bunden af kortet skrive datoen og derefter tage et billede af barnet sammen med kortet. På bagsiden af hvert kort er der nogle linjer, så du kan skrive lidt om milepælen eller sætte et billede ind af barnet med kortet. På den måde får du hurtigt og nemt gemt barnets milepæle, og stofposen, billederne ankommer i, bliver lidt efter lidt fyldt af milepæle. Alle kortene er designet, håndtegnet og printet i Danmark, svanemærket produktion.

Lignende produkter
Image
Image