347,00 kr.
Medlemspris
749,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 599,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI3446
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Luftballon-uro, sølv

Denne fine luftballon i farven sølv er et super godt stykke legetøj til at hænge op inde på børneværelset, super fint designet og lige til at hænge op.

Fordi den her den farve som den har (sølv)  er det et produkt som passer ind til alt ligegyldigt om det er et pigeværelse eller drengeværelset, man kan også hænge den op inde i stuen hvis barnet har et hygge hjørne, produktet består af 4 luftballoner som er samlet i en hel snor hvor luftballonerne hænger ned og dingler, de er stribet i farver sølv og har et slags net om sig hver især.

Specifikationer:

- Farve: sølv
- vægt: 750 gram
- diameter: 25 cm
- højde: 16 cm
- Materiale: genbrugsmaterialer, polypropylen, papmaché

Lav hyggehjørne til den lille

Med disse fine luftballoner kan man nemt og hurtigt lave en hyggehjørne inde på værelset eller i stuen, denne luftballon er god til at fange barnet, mange gange synes barnet det er sjovt og kigge på noget der bevæger sig af sig selv og især hvis de kan få lov til at ligge på gulvet med en bamse og kigge op på de fine luftballoner som svæver i luften.

Barnet kan også ligge og kigge på den i sengen inden den lille skal sove eller bare ligge og falde i søvn til den.

Liv på værelset

Den er super fin til værelset og giver værelset lidt liv når den bevæger sig super dejlig farve som passer til alt, perfekt lige henne i hjørnet på den lilles værelse.

Den er nem og hurtigt at hænge op, mange forældre ville nu til dags meget gerne have et meget naturligt værelse til deres børn når de er små mange af de farver er bla. sølv fordi den er så naturlig og ikke for wow en farve men mere en sød farve til passer ind til meget.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Tags: Filibabba
Lignende produkter
Image
Image