103,00 kr.
Medlemspris
224,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 179,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI3423
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Luftballon 10 cm, olive green

Luftballon i den fineste olive green farve, en pynte luftballon lige så børneværelset fin og designet grønne og hvide striber, lige til at hænge op i luftet så barnet kan kigge fint på den, olive green luftballon ville passe ind til alle slags værelser fordi den er så neutral i farven som den er.

Luftballonen er håndlavet og produceret af genbrugsmaterialer. Denne luftballon er en størrelse 10 men finder også i en størrelse 20

Specifikationer:

Farve: olive green
- Mål: H: 19 x B: 10 x L: 10 cm
- Materiale: Papmache og flet

Hyggehjørne med luftballoner på børneværelset

Skab et hyggehjørne på barnets værelse med en fin luftballon som passer ind til alle værelser i denne finde olive green farve, en smuk skøn naturlig farve som barnet ville elske at kigge på dag og nat, en luftballon med en masse detaljer med hvid grøn stribet farve super fin at hænge op i loftet, lave en lille hyggekrog til barnet sidde med barnet og læse bøger imens barnet falder til ro.

Barnet ville også kunne ligge og kigge på den inden senge tid og tænke på alle de oplevelser barnet en dag får. Den er i en tilpas størrelse og hvis man får lyst kan man altid lave et lille hjørne til barnet med lidt flere af disse luftballoner i forskellige farver i et lille hjørne.

Aldrig gå forkert

Denne luftballon er nem og hænge op og hænger super fint når den er sat op. Mange forældre ville på nuværende tidspunkt gerne have et neutralt men samt fint værelse til barnet - det kan du tro du kan få med denne luftballon.

Farven på luftballonen er grøn og ville derfor kunne blive snakket om i forhold til andre grønne ting som bl.a det grønne ude i naturen kunne det minde barnet om. Ballonen har et lille hvidt nemt omkring sig når den hænger oppe i loftet hvilket gør det mere detaljeret og flot at kigge på. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Tags: Filibabba
Lignende produkter
Image
Image