807,00 kr.
Medlemspris
1.186,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 949,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Legeskum
Varenummer: LELE4769
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Det fineste begyndersæt til de mindste børn, som lige er begyndt at kravle. Josefine sættet er det perfekte sæt til at lave en motorikbane til dit barn, så barnet kan øve sin grovmotorik i sjove omgivelser. Josefine sættet hjælper dit barn med at øve sine kravlebevægelser, samtidig med at det stimulerer barnets sanser for, at fornemme forskellige former for underlag. 


Josefine sættet indeholder:

  • En rutsche, på 20x40x40 cm

  • En klods, på 20x40x40 cm

  • En bølge, på 20x40x60 cm


Josefine sættet kan også bruges, når dit barn har lært at gå, eller til de lidt større børn, for at træne deres balance. Josefine sættet kommer i mix farver og vil uden tvivl være sjove for børnene at lege med. 


Fragt og levering: Dette produkt bliver leveret særskilt grundet dets størrelse. Det betyder evt. andre ting på din ordre bliver leveret straks med GLS, men at dette produkt bliver leveret særskilt direkte fra Legeskum og deres fragtfirma til dig. Forvent cirka op til 3-7 hverdages leveringstid på dette produkt.

Lignende produkter
Image
Image