1.530,00 kr.
Medlemspris
2.249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 1.799,00 kr.



Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.




Mærke Legeskum
Varenummer: LELE4771
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Den smarte puzzle cube fra Legeskum, er god til børn i alle aldre. Den fungerer som et 3D puslespil, for både store og små børn og kan også være sjov for forældrene at prøve at løse. Den store 3D puzzle cube er et frisk pust til matematikken, så børnene kan lære mens de har det sjovt. 


Legeskums 3D puzzle cube måler 60x60x60 cm.


Med denne 3D puzzle cube er der garanteret mange timers kvalitetstid, da den kan være en gåde for familien at løse sammen. Børnene vil helt sikkert elske at have denne smarte 3D puzzle cube, til mange timers sjov også med vennerne.


Fragt og levering: Dette produkt bliver leveret særskilt grundet dets størrelse. Det betyder evt. andre ting på din ordre bliver leveret straks med GLS, men at dette produkt bliver leveret særskilt direkte fra Legeskum og deres fragtfirma til dig. Forvent cirka op til 3-7 hverdages leveringstid på dette produkt.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image