839,00 kr.
Medlemspris
1.499,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 1.199,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke MaMaMeMo
Varenummer: MAMA3456
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Legekøkken deluxe

Legekøkken deluxe vil sørge for at indlede til timevis af sjov leg blandt børn af en bred aldersgruppe. Legekøkken deluxe vil sørge for at udvikle de mindste på adskillige af punkter. Gennem legen med legekøkken deluxe vil barn og forældre kunne kreere mindeværdige stunder, der aldrig vil glemmes.

Legekøkken deluxe vil sørge for at gøre madlavningen en tand sjovere for de mindste, samtidig med at forbedre barnets evner i køkkenet. Legekøkken deluxe vil til hver en tid sørge for at bringe hele familien sammen, samtidig med at give barnet en positiv tilgang til madlavningen.

Specifikationer:

- Materiale: Træ
- Mål: Mål: 59 x 30 x 81 cm.
- Ekskl. tilbehør

Indled til timevis af sjov leg med legekøkken træ

Legekøkken træ vil til hver en tid indlede til timevis af sjov leg, der aldrig vil gå i glemmebogen. Gennem legen med legekøkken træ vil barnet få utallige af muligheder for at udvikle sine kreative evner i køkkenet, samtidig med at bliver præsenteret for de adskillige af madvarer.

Med legekøkken træ vil barnet aldrig kede sig, da dette legekøkken vil indlede til utallige af sjove stunder blandt hele børnefamilien. Legekøkken træ vil være den bedste fælles leg på tværs af hele børnefamilien. Derfor kan barnet lege på tværs af relationer, samtidig med at få et stærkt bånd med, enten søskende eller legekammerater gennem de utallige af timers sjov leg med legekøkken træ.

Fyld legekøkkenet med legekøkken tilbehør

Legekøkken tilbehør vil sørge for at gøre legen ekstra sjov og eventyrlig i et legekøkken. Gennem legekøkken tilbehør vil barnet få rig mulighed for at lave adskillige af retter i han eller hendes køkken med en bred variation.

Legekøkken tilbehør er særligt virkelighedstro, hvor alt tilbehøret dermed ligner køkkenudstyret i forældrenes køkken. Dette vil gøre legen i legekøkkenet mere virkelighedstro for de mindste, som dermed vil resulterer i, at barnet vil finde legen ekstra sjov og lærerig. 

Legekøkken tilbehør er fremstillet i træ, og derfor har legekøkken tilbehør en god og solid kvalitet. Dette resulterer i, at designet kan anvendes af de helt mindste, helt uden at barnet skal frygte at forvolde skade på legekøkken tilbehør.

Legekøkken i træ af en god kvalitet

Legekøkken i træ har den bedste kvalitet, hvor dette vil resulterer i, at produktet vil være ved barnets side år efter år. Derfor kan barnet benytte et legekøkken i træ i mange år,. Legekøkken i træ kan gå i arv fra generation til generation på baggrund af den gode træ kvalitet designet besidder.

Gør kvalitetstid til en realitet med legekøkken træ

Legekøkken træ vil sørge for at indlede til en skøn kvalitetstid blandt barn og forældre. Gennem legen med et legekøkken træ vil barn og forældre kunne kreere de mest mindeværdige stunder, samtidig med at barn og forældre får lov til at kommunikere gennem legen.

Legekøkken træ vil give barnet rig mulighed for at afprøve de adskillige af ting barnet har et kendskab til for han eller hendes forældre. Legekøkken træ vil sætte et positivt aftryk gennem hele barndommen, samtidig med at give barnet det største smil på læberne. Ethvert barn vil elske at have sit helt eget køkken til lighed med mor eller far. Dette vil resulterer i en stolthed blandt ethvert barn.

Legekøkken tilbehør gør legen mere spændende

Legekøkken tilbehør vil sørge for at gøre legen i legekøkkenet mere spændende og interessant for forældrenes lille guldklump. Legekøkken tilbehør vil gøre legen i legekøkkenet til et eventyr for barnet, der elsker at lave mad i fællesskab med mor eller far i køkkenet.

Legekøkken tilbehør vil udover dette sørge for, at barnet vil få en større lyst og tilgang til at lave med, både i løbet af barndommen, men også i fremtiden. Gennem legekøkken tilbehør vil barnet få utallige af muligheder for at skabe han eller hendes erfaring i sit helt eget køkken.

Legekøkken i træ i et flot design

Legekøkken træ har det fineste og mest neutrale design, hvor dette design aldrig vil gå af mode. Legekøkken i træ har et moderne design, hvor dette resulterer i, at designet kan stå i alle husets rum på baggrund af det fine design, der vil resulterer i en fin detalje i alle husets afkroge.

Legekøkken træ bringer hele familien sammen

Legekøkken træ vil sørge for at bringe hele børnefamilien sammen. Et legekøkken vil derfor sørge for at indlede til fælles leg, hvor denne leg har en bred aldersgruppe. Derfor kan alle familiens børn være med til legen i legekøkken træ.

Legekøkken træ vil sørge for at give barnet de bedste forudsætninger i et køkken, som dermed formentlig vil sørge for, at forberede barnet på madlavningen i det rigtige køkken med mor eller far.

Lad legen begynde med legekøkken tilbehør

Legekøkken tilbehør vil til hver en tid sætte legen i gang i et legekøkken. Med legekøkken tilbehør vil legen let kunne påbegyndes, helt uden noget besvær, selv for de helt mindste. Legekøkken tilbehør vil derfor gøre det let at påbegynde legen, samtidig med at bevare legen, hvor legen altid for forblive spændende og lærerig for forældrenes lille guldklump.

Legekøkken tilbehør vil gøre legen i et legekøkken mere eventyrlig, da legemad og køkkenredskaber gør legen i et legekøkken i træ til en realitet. Ethvert barn vil elske at sætte legekøkken tilbehør på ønskesedlen, så snart han eller hun har et helt eget legekøkken, enten i stuen eller på børneværelset.

Sæt gang i rollelegen med legekøkken i træ

Legekøkken i træ vil sørge for at sætte gang i rollelegen blandt forældrenes lille guldklump. Gennem denne rolleleg vil barnet lærer at udtrykke følelser, samtidig med empati. Derfor vil legen i et legekøkken i træ være en vigtig ting gennem barnets opvækst på baggrund af rolleleg.

Legekøkken træ sætter gang i motorik

Legekøkken træ sørger for at sætte motorikken i spil blandt de mindste. Så snart forældrenes lille guldklump bevæger sig rundt i sit helt eget legekøkken i træ, så vil motorikken sættes i gang.

Legekøkken træ vil indlede barnet til at udfolde sig og dermed indgå i de motoriske og væsentlige læreprocesser gennem denne motoriske udvikling i legekøkken træ.

Legekøkken i træ uden kemikalier

Legekøkken i træ indeholder ingen kemikalier, derfor kan barnet frit benytte designet helt uden forældres bekymringer. Et legekøkken i træ af 100 procent fri for ftalater og andre sundhedsskadelige kemikalier, som barnet ikke skal være i kontakt med. Et legekøkken i træ vil derfor være en sikker, tryg og lærerig leg for forældrenes lille guldklump.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image