Spar 13%
Normalpris 999,00 kr.
Medlemspris 695,00 kr.
Vejl. pris 799,00 kr.
Spar 13%
Normalpris 999,00 kr.
Medlemspris 695,00 kr.
Vejl. pris 799,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Leander

Leander er et dansk brand skabt af Stig Leander i 1998, der i den grad har formået at skabe sig et navn de sidste mange år.

Leander er et succesfuldt brand der på blot et år fra den første model var klar i værkstedet til de første Leander-vugger stod klar i butikker landet over. På få år spirede idéen og Leander gik fra én mand og én idé til en international møbelvirksomhed, der sælger deres produkter i mere end 40 lande.

Stig Leanders enorme evne til at kunne samle form og funktionalitet i ét er netop det der har skabt disse unikke og tidsløse møbler til børn. Produkterne er oplagt til at have stående for sig, men er også meget mere end bare et møbel.

Filosofien bag Leander

Som nævnt er Leander nu gået hen og blevet en international virksomhed, der designer kvalitetsmøbler til og for børn over hele verden. For Leander handler det om at skabe møbler, der opfordrer børn til at lege og lære med bevægelse og kreativitet.

Derfor går Leander utroligt meget op i form, funktion og naturligvis ærlige materialer. Og så tror Leander på, at de bedste idéer starter med et behov og et problem der skal løses ved at form og funktion skal gå hånd i hånd.

For Leander er det ikke barnet der skal passe til møblet, men møblet der skal passe til barnet og på den måde er Leander meget mere end bare en møbelvirksomhed. De ser også sig selv som en filosofi, følelse og en holdning til materialer, form og funktion.

Leanders værdisæt

Leander har et værdisæt der indeholder fire punkter, der sikrer at når du køber et Leander produkt, er det et produkt de kan stå inde for og ikke mindst et som du stoler på og som passer lige netop til det behov du har.

Værdisættet består af følgende punkter:
- Klassisk Og Funktionelt Design
- Materialer Og Sikkerhed
- Bevægelse Og Frihed
- All The Care In The World

Dette betyder altså, at hvis du vælger et Leander-produkt, kan du være sikker på, at du får et produkt, der er med til at forme og udvikle dit barn, hvor kvalitet af materialer og funktionalitet er i højsædet. Så leder du efter et luksuriøst møbel til din lille guldklump vil Leander uden tvivl være et godt og oplagt valg.