270,00 kr.
Medlemspris
600,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 480,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI4595
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Filibabba Junior Sengetøj Muslin, Dark Green

Filibabba er dansk brandt som er blevet et stort hit blandt både børn og forældre. Filibabba lancerede deres første kollektion i 2015 og har siden da kun steget i popularitet og det forstår vi godt. Filibabba skaber børneinteriør med et flot design og høj kvalitet. Filibabba er meget fokuserede på bæredygtighed og derfor bliver alle deres designs fremstillet med respekt og kærlighed for miljøet, altså 100% økologisk.

Specifikationer

Farve: Dark Green
- Mål: 140 x 100 cm
- Materiale: 100% økologisk bomuld

God og tryg nattesøvn

En god og tryg nattesøvn er utrolig vigtig, for at børn kan få den bedst mulige hverdag, derfor er det helt rigtige tilbehør essentielt. Børn skal kunne sove godt og komfortabelt, derfor elsker mange børn Filibabbas Junior sengetøj, og det er vi sikre på at dit barn også vil. Sengetøjet har et flot design og er fremstillet i økologisk bomuld, derfor er det super blødt og behageligt for den lille at sove med, og vil skabe tryghed.

Sengesættet har et simpelt og moderne design, som vil passe ind på ethvert børneværelse. Sættet har en flot mørkegrøn farve som både drenge og piger vil elske at blive puttet ind i hver aften. Sengesættet har en musselin struktur og en super behagelig følelse. Sengetøjet i farven mørkegrøn vil bringe en behagelig energi til børneværelset og vil se flot ud trods alder og køn. Sættet består af et dynebetræk med lynlås, et hovedpudebetræk og en matchende stofpose.

Kvalitet og bæredygtighed

Sengetøjet kommer i den bedste kvalitet og vil kunne holde kulden ude om natten. Det er fremstillet i 100% økologisk bomuld og som en bonus er det nemt at rengøre, alt du skal gøre er bare at smide betrækket i vaskemaskinen og tørretumbleren. Filibabba går meget op i miljøet og bæredygtighed, derfor er alle deres produkter fremstillet i GOTS-certificerede materialer.

GOTS står for Global Organic Textile Standard og det betyder at de har fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Det betyder også at alle Filibabbas produkter er fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Lad derfor dit barn få en tryg og behagelig nattesøvn med Filibabbas junior sengetøj.


Fjernlager: Denne vare er på fjernlager. Du skal derfor forvente ca. 14 hverdages levering. Vil du have en estimeret leveringstid på præcist dette produkt er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image