599,00 kr.
Medlemspris
1.500,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 1.200,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Little Happy
Varenummer: LILI4828
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Vi gentager den kæmpe succes fra sidste år! På lageret hos Little Happy sker der ofte noget magisk. Denne gang har magien ramt de travle børnefamilier, så de kan gå ind i december måned med ro i maven og spare mange penge på årets kalendergaver. 


Kalendergaver: Dreng 6-7 år.


Vores indkøber, som har studeret i børns udvikling gennem kreativ leg har sammensat 24 magiske kalendergaver tilpasset netop dit barns alder. 


Pakkekalenderne indeholder hele 24 magiske gaver, som er alderssvarende til dit barn. De 24 gaver er udvalgt og indkøbt af vores magiske hjælper - vi har købt meget stort ind og derfor kan vi tilbyde kalendergaverne til en vanvittig lav pris. Sagt på en anden måde har vi sikret dit barn får de bedste kalendergaver gennem december, mens dit barn venter på, at julemanden kommer. 


Slip for noget af stressen over julen og få en ligeså glædelig overraskelse som dit barn, når I sammen går på opdagelse i de nøje 24 udvalgte kalendergaver ud fra dit barns alder. Vi har udvalgte de 24 gaver netop til dit barns udviklingsstadie.


Når du bestiller denne magiske pakkekalender vil du modtage alle de udvalgte kalendergaver samt 24 numre til indpakningen. Det eneste du skal gøre er at pakke gaverne ind og vente i spænding på, at dit barn åbner pakkerne og at se deres glade ansigt hver dag i december. Det lyder ikke særligt stressende vel? Vi kan slet ikke vente med, at skulle vise jer hvad der gemmer sig i de magiske kalendergaver, som er udvalgt til dit barn.


Kalendergaverne koster kun 599 kr. og kommer samlet i én pakke og numre til din ønsket nummerering. Gaverne har en samlet værdi på over 1.200 kr. så du spare også mange penge på at at købe alle kalendergaverne samlet hos Little Happy.


Pakkekalenderen vil blive afsendt sidst i november. Der er et begrænset antal af pakkekalenderne, så skynd dig at få fingrene i din så længe lager haves. Det var en kæmpe succes sidste år og det bliver helt sikkert også et hit igen i år hos alle den tusindvis af glade børn. Det eneste du skal sørge for selv er indpakningspapir og tape til at pakke gaverne ind. Vi har sørget for nøje at udvælge gaverne samt vedlægge numre til pakkerne. Sådan sparer du en masse tid og penge i julestressen. Du sparer minimum 50% på pakkerne når du køber dem til medlemspris.


Pakkekalenderen koster fra kun 599 kr. og den har en værdi for over 1.200 kr. når du køber den i dag hos Little Happy.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Image
Image