25,00 kr.
Medlemspris
49,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 39,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY4506
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Dark Pink / Mørk Lyserød

Aykasa foldekasse har fået stor popularitet blandt mange. En foldekasse fra Aykasa vil sørge for at stilrent opbevaring bliver tildelt til ethvert hjem. Aykasa foldekasse har et fint og moderne design, der passer ind i ethvert hjem. Udover dette består disse foldekasser af fine og moderne farver, der skaber den bedste opsigt i alle hjemmets rum.

Specifikationer:

- Mål: L27xB17xH11 cm
- Farve: Dark Pink / Mørk lyserød
- Kan let foldes sammen

Et bredt sortiment

Aykasa foldekasser fås blandt et bredt sortiment, derfor vil der til hver en tid være en foldekasse til alles smag. En Aykasa foldekasse har et fint design, der vil tildele hjemmet det fineste og mest idylliske udtryk. Alle folde kasserne fra Aykasa fås i forskellige størrelser, derfor bliver det til en realitet at finde lige præcis den foldekasse, der passer til dine behov i hjemmet.

Aykasa foldekasse passer perfekt til alle rum i hjemmet, alt fra børneværelset til soveværelset, derfor kan hele hjemmet fyldes med foldekasser, som vil sørge for at skabe orden, samtidig med at fylde hjemmet med fine og iøjnefaldende farver, der til hver en tid vil vække den bedst opsigt blandt enhver.

En rummelig foldekasse fra Aykasa

Aykasa foldekasse i størrelsen mini kan rumme alle de nødvendige ting, derfor kan de kreative redskaber opbevares et sted, så orden i hjemmet bliver en realitet, samtidig med, at hele familien vil få et skønt overblik. En Aykasa foldekasse i mini kan indrettes sammen med den resterende indretning på grund af det enkelte, men stadig stilrene design.

Aykasa foldekasse i mini vil passe ind i alle rum pga. størrelsen. Aykasa mini er perfekt til at stå op skrivebordet, hvor dette vil resulterer et orden, selv på det rodet skrivebord, enten på kontoret eller på børneværelset. Aykasa foldekasse i mini er derudover perfekt til opbevaring af strømper i skabet, hvor alle strømperne kan samles et sted.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image