Navigation
media

Vi bytter dit gavekort fra BR, Toys ‘R’ Us eller værdimærker til et gavekort i hele januar.


En æra er forbi. Top Toy A/S, som står bag BR og Toys ‘R’ Us i Norden er desværre gået konkurs, hvilket har efterladt mange børnefamilier med værdiløse gavekort og sparemærker.



Vi hos Little Happy føler med menneskerne bag og ikke mindst de mange medarbejdere, som skal ud og finde et nyt arbejde efter årsskiftet. Det er bestemt ikke en sjov tid.


Hvad kan vi gøre for børnefamilierne?

Vi føler ligeledes med de mange børnefamilier, som i dag står med værdiløse gavekort og værdimærker. Vi hos Little Happy giver dig derfor mulighed for at “ombytte” dit gamle gavekort fra enten BR eller Toys ‘R’ Us til et gavekort på 100 kr. til Little Happy helt gratis uanset størrelse på dit gavekort. Det er muligt at ombytte gavekort i hele januar måned. Vi gør det for at give børnefamilierne muligheden for at få lidt for deres allerede købte gavekort, som i dag er værdiløse.


Har du mere end 50 værdimærker fra BR klubben, vil vi ligeledes gerne give dig et gavekort på 100 kr., som du kan handle for.



Hvad skal du gøre for at få ombyttet gavekort?


  1. Tag et billede af dit gavekort fra enten BR eller Toys ‘R’ Us / eller værdimærker.

  2. Send det i en mail med emnet “Ombyt gavekort” til [email protected]

  3. Vi vil indenfor 24 timer sende dig et 100 kr. gavekort til Little Happy.



Vi håber at vores lille input til den kedelige situation kan gøre en forskel for de mange børnefamilier. Det skal ses som vores lille bidrag fra den ene familie til den anden.


Kender du andre børnefamilier, som er ramt af den kedelige sag, så må du meget gerne dele det med dem, så vi kan hjælpe flest mulige børn og forældre.


Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontaktes os på [email protected]


Der er intet minimumskøb for at bruge gavekortet. Du bestemmer selv om du ønsker at handle til medlemspriser (kræver et medlemskab) eller købe til normalpriser. Du kan ombytte et gavekort i hele januar og bruge det frem til 31. januar 2019. Du kan kun ombytte et gavekort pr. familie. Det er ikke muligt at kombinere flere gavekort og hver familie kan kun bruge gavekortet én gang. Bemærk at der kun udstedes et begrænset antal gavekort.


Vær opmærksom på, at Top Toy A/S har meddelt, at gavekort købt i december 2018 kan bruges frem til mandag d. 31. december 2018.

  • Dec 30, 2018
  • Kommentarer: 0
Kommentarer: 0

Ingen kommentar

Skriv en kommentar

Your email address cannot be published. Required fields are marked*