139,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5112
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

HAY kasse light yellow, large 

Hay er blevet meget populært de seneste år. Det er især deres kasser, som har været en kæmpe succes, dem har du sikkert set på diverse sociale medier som fx instagram eller pinterest. De er perfekte, hvis man ønsker gode opbevaring kasser, men stadig ønsker at have nogle flotte kasser, som kan stå fremme, imens de opbevarer diverse rod. Hay kasserne er godkendt til at være i kontakt med fødevarer.

Hay fokusere på at gøre deres produkter long lasting, altså, at deres produkter kan holde i lang tid. Hay har en bæredygtig tankegang. De prøver at bruge så mange bæredygtige materialer som muligt. For eksempel genbrugsmaterialer og FSC-certificeret træ. 

På deres træprodukter bruger de en vandbaseret lak. Den vandbaseret lak udsender betydeligt færre forurenende stoffer, hvilket gør den mere miljøvenlig og giver et bedre indendørs klima.

Specifikationer 

  • Farve: lys gul

  • Størrelse: large

  • Mål:  40 x 60 x 15,5 cm

  • Materiale: Polypropylene plast

Opbevaring under sengen 

Hay kasser i størrelsen large er perfekte, hvis du ønsker at opbevare ting under sengen. De har den perfekte størrelse til, at der kan være ca. to kasser, ved siden af hinanden, under en seng. I kasserne kan der fyldes alt fra legetøj til tøj, som ikke passer til sæsonen i. Ved at bruge en farve som for eksempel light yellow til opbevaring under sengen giver det værelset noget farve og personlighed. Hvis der ikke er plads under sengen, men du synes, at det med at opbevare ting i Hay kasser large lyder, som en god ide kan de også passe ind i de fleste skabe eller ovenpå selve skabet. 

Farven light yellow

Farven light yellow er bare en af farverne i Hays brede farvepalette. Farven er en fin lys gul pastel farve ,som kommer til at passe perfekt ind på børneværelset, nu hvor vi så stille og roligt er kommet ind i forårsmånederne. Farven minder en om sommer, og gør automatisk en glæde.  Farven ville kunne passe rigtig godt sammen med Hays andre pastelfarver som fx light blue og lavendel. Sammen med disse farver kan light yellow give et kedeligt eller neutralt børneværelse et personligt præg samt masser opbevaring.

Man kan bruge farven light yellow som en farveguide for dit barn. Hvis barnet ved, at han/hun kun må lege med de ting i de gule kasser, slipper du for at barnet roder rundt i ting, som der ikke skal pilles i.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image