51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5107
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

HAY kasse - Nude / soft pink, medium

HAYs super fine kasser til opbevaring, passer med den fine, størrelse på 10,5 cm i højden, 17 cm i bredden og 26,5 cm i længden helt perfekt ind på børneværelset eller hvor den ellers skulle bruges. kassen er fremstillet i hård plast der blandt andet gør at kasserne er meget holdbare, og så har den en super fin lyserød farve. Hvis kasserne blive beskidte kan de let tørres af med en våd klud.

Specifikationer:

- Måler 10,5 cm i højden
- Måler 17 cm i bredden
- Måler 26,5 cm i længden
- Farve: Nude / soft pink, medium
- Fremstillet i hård plast

Stilfuld opbevaring til dit rod

En stilet og praktisk kasse der skaber orden i det rod der er i dit hjem. Kasserne fra HAY er god til at sætte dine ting i orden, og da kasserne også kan stables kan man lave sig en form for HAY kasse reol af kasser i enten den samme farve, eller forskellige fine farver, der er i nok at vælge i mellem.

kasserne i Medium har den helt perfekte størrelse da de ikke er for store men heller ikke så små at der ikke kan være noget i dem, alt i alt så passer de super godt ind i forhold til størrelsen. Kasserne passer også godt ind i stort set alle rum og kan bruges til stort set alting, om det er til madvarer i dit køleskab, alt dit barns legetøj, eller dig selv der skal have nogle fine kasser at opbevare tøj eller sko i. På den måde er det også smart at det er lavet i et hårdt materiale så de ikke går så nemt i stykker når der skal rykkes rundt på tingene.

HAY

HAY er over de seneste år blevet et meget populært mærke og det er deres kasser dermed også blevet. Og det er der også virkelig god grund til da de kommer i alle tænkelige farver, bare passer ind over det hele og kan rumme alting.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image