139,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5114
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

HAY kasse: Nude / Soft Pink, Large

HAY kasse i farven Nude / Soft Pink er en meget neutral og smuk farve. Størrelsen Large gør det muligt for dig at kunne opbevare store ting eller en samling af mange ting samlet. Kasserne kan stables, flyttes rundt og klappes sammen.

HAY’s kasser findes i tre slags størrelser og en masse flotte farver.

Specifikationer:
- Mål: 40x60x15,5 centimeter.
- Farve: Nude / Soft Pink.

Super effektiv og brugbar

HAY kasserne er sindssyg effektive og brugbare. Kasserne kan opbevare lige hvad du har brug for at få opbevaret. Der findes tre størrelser Small, Medium og Large, hvilket gør det muligt for dig at kunne opbevare alt fra stort til småt.

Grunden til at kasserne er effektive er at de kan stables ovenpå hinanden. Så hvis du bor i en lille lejlighed og skal opbevare eksempel dit barns legetøj, så kan du stable HAY kasserne ovenpå hinanden så du opbevarer en masse ting på så lidt plads som overhovedet muligt. Derudover kan kasserne klappes sammen og rykkes rundt på uden det er til besvær.

Selve kassen

Kassens farve Nude / Soft Pink er en virkelig smuk farve. Farven er meget neutral og derfor passer den til både varme og kolde farver. Kassen har også et utroligt flot design. Kassen er designet med to håndtag i hver sin ende, så det er muligt for dig at du kan bære rundt på den.

Derefter er kassen designet med det flotteste mønster, aflange huller som giver kassen en lys ind. Til sidst har kassen en fast bund så dine ting ikke vil ryge ud.

Derudover er kassen den største størrelse, hvilket betyder du kan opbevare de helt store ting. Kassen kan rumme meget, så hvis du har en samling af noget kan det opbevares i HAY kassen, Large. Kassen kan derudover stå i lige det rum du vil have den i, så den kan opbevare håndklæder på badeværelset eller sengetæppet inde i soveværelset.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image