129,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5113
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

HAY kasse: Navy, Large

Hay kasse er ikke bare en kasse med en foldekasse som kan slås sammen og gøres mindre men også en mega super fin kasse som kan fås i mange forskellige fine lyse, mørke og naturlige farver lige til enten den lille eller rundt i huset, mange forældre bruger dem til køkkenet derhjemme enten for at få lidt farve ind men også fordi det ser pænt og anderledes ud.
Disse kasser findes i hele 3 forskellige størrelser: mini, midi og maxi, der kan være lige fra dyner i de større til små fine smykker eller parfume i de små kasser super fint.

Specifikationer:

- Farve: Navy
- størrelse: Large   
- Mål: 40x60x15,5 centimeter.
- Materiale: 100% polypropylene plast

Kan man have kasserne fremme?

Kasserne er lavet på den måde at de både kan gemmes væk men samt kan de også være meget fede og fine fremme, man kan stable dem oven på hinanden i forskellige farver hvilket givet et perfekt design til værelset, men man kan også bruge dem til opbevaring evt under sengen eller bare sin reol.

Det pifter også børneværelset op med lidt farver og så kan barnet selv være med til at vælge farver fordi der er så mange forskellige fine farver.

Navy

Farven navy er en super fin stille farve som også er ret neutral men alligevel en super flot farve mange ville lægge mærke til, kassen har også nogle fine mønstre hele vejen rundt hvilket også er med til at gøre den super fin.

kasserne kan også bruges i køkkenet til pynt hvis man ville have sit køkkenet piftet lidt op med nogle fine anderledes farver, man kan sætter nogle små ting ned i og så ville det se helt vildt pænt ud. 
Du kan også bruge dem til oven på skabet på børneværelset i nogle forskellige farver til sengetøj osv ville helt klart være fint til den lilles værelse derhjemme. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image