51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5102
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

HAY kasse light yellow, medium

HAY kasserne er blevet super populære gennem de seneste par år. De kan findes i mange hjem og over det hele på sociale medier, og det er der en god grund til. HAY kasserne er nemlig en super praktisk og flot måde at få styr på hele familiens småting.

Specifikationer

  • Farve: lysegul

  • Mål: 40 x 30 x 14,5 cm

  • Materiale: Polypropylene plast

Skaber orden i hverdagen 

HAY kasse medium skaber fantastiske opbevaringsmuligheder, som kan hjælpe med at organisere rodet i huset og på børneværelset. HAY Kasse medium kommer i et stort udvalg af farver, med et flot design. HAY kasse yellow har en super fin og rolig pastelfarve. Medium er den perfekte størrelse til opbevaring, da den kan holde på alt fra legetøj til bøger og tøj.

Sæt et farverigt præg på børneværelset

HAY opbevaringskasser er en fin måde at give børneværelset et strejf af farve. Foldekasserne vil holde styr på rodet på en super flot måde. HAY kassernes mange farvemuligheder kan give barnet en mulighed for at lave mange kreative kombinationer. HAY kasse yellow vil bringe værelset til live, med dens flotte og opmuntrende farve.


HAY plastkasser er super lette, hvilket giver mulighed for at de små selv kan flytte dem og derfor kan de sætte deres eget præg på indretningen. HAY kasser medium er super smarte fordi de kan foldes sammen, så optager de minimal plads, når de ikke længere bruges. Det praktiske kasser giver mulighed for at få orden på børneværelset på en flot og simpel måde.

Holdbare og slidstærke foldekasser

HAY foldekasser er lavet af et godt materiale som er både solidt og slidstærkt, kasserne kan derfor sagtens klare en tur i opvaskeren eller bruges i en leg. Kasserne er designet til at kunne klare tung vægt, du skal derfor ikke være bange for at kasserne går i stykker.


Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image