129,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke HAY Kasser
Varenummer: BAHA5111
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

HAY kasse light grey, large

De populære HAY kasser kan findes over det hele i dag, de pynter i mange hjem og sociale medier er vilde med dem. Det er alt sammen på grund af deres flotte design og hvor praktiske de er. Kasserne skaber mange flotte opbevaringsmuligheder for alle familiens ting og sager.

Specifikationer

  • Farve: lysegrå

  • Mål: 40 x 60 x 15,5 cm

  • Materiale: Polypropylene plast

Organisering af rodet på børneværelset

HAY kasse large er perfekte til at få styr på alt rodet på børneværelset. Kasserne har plads til alt fra bamserne til pusle tingene. Foldekasserne kommer i et stort udvalg af farver og med et simpelt design, derfor kan du være sikker på at kasserne også vil passe ind i dit hjem. HAY kasser i farven light gray vil kunne blive kombineret med med alle møbler.

Giv børneværelset et strejf af farve

HAY plastkasse er en god mulighed for at lade barnet have indflydelse på indretningen af værelset. Med HAY kasser large store udvalg af farver, vil barnet kunne have det sjovt med at kombinere dem. HAY kasse light gray har et moderne og simpelt design, som vil se godt ud i hele huset. 


HAY opbevaringskasser er en nem måde at organisere på. Kasserne er lavet af et let materiale, så selv de små vil nemt kunne benytte dem, og have en indflydelse på indretningen. HAY Kasser er super praktiske og kan foldes sammen når de ikke længere er i brug, derfor fylder de heller ikke så meget at opbevare. De praktiske kasser er fantastiske til at skabe lidt orden i en travl hverdag.

Plastkasser i høj kvalitet

HAY plastkasser er lavet af holdbare materialer og har en super god kvalitet. De er solide og slidstærke og designet til at kunne holde til en tung last. Derfor kan du også sagtens lade dit barn bruge dem i en leg.


Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image